kuşta arada bi kabarma oldu aşırı yoğun zamanlarda,normalde hareketleri düzgün,,, yem yiyor, su içiyor, kullanılan ilaçlar tabi bunlar aynı anda kullanılmadı,,, gervit-w - Sulfamidin - Nifuroksazid - divitsol - ev yapımı elektrolit(şeker/tuz/karbonat) - Tetramezatin bu kullandığımız ilaçlar hepsi tam ayarında ve olması gereken seviyelerde verildi kesinlikle kafamıza göre verilmedi ! ,,, ayrıca tek eksik yaptığım şey veterinere götürmedim,şöyle ki izmir de yaşıyorum, ve kuşlardan anlayan veteriner yok! amaç sadece para olarak geliyor bana al şunu dene al bunu dene yok ceryanda bırakma vs gibi gereksiz söylemler,ben 5 yaşından beri kuş besleyen son 4 senedir üretim yapıyorum show jumbolara merak sardığım için, bir çok hastalıkla karşılaştım fakat bu kuşuma çok şaşırdım inatla ısrarla geçmiyor ishal her ne yaptıysam . dip not : kuşum şuan yaklaşık 1,5 yaşında kendi yavrum, dişi,, 2 kere yumurta aldım ve her yumurta aldığımda yatarken ishal oldu ve son olan halen devam etmekte. bu kadar ayrıntılı vermeye çalıştım arkadaşlar umarım sizlere bilgi sunabilmişimdir, şimdi ne yapmam gerektiğini lütfen söyleyin bana üstatlar . saygılar