Versele laga colombine Vita nasıldır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LooPS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LooPS

iyikus.com Üyesi
3-4 çift yerli kuşum varda vitamin arıyordum fiyatı ve markası çok hoşuma gitti , sıvı vitamin değilde toz olarak haftada 1 kere versem olurmu bunu Mamayla karıştırıp Yani vitamin ihtiyacımı karşılarmı kuşlarımın , ve nasıl bir vitamin ?

3-4 çift yerli kuşum varda vitamin arıyordum fiyatı ve markası çok hoşuma gitti , sıvı vitamin değilde toz olarak haftada 1 kere versem olurmu bunu Mamayla karıştırıp Yani vitamin ihtiyacımı karşılarmı kuşlarımın , ve nasıl bir vitamin ?
Merhaba,
Bu o tarz bir ürün değil. Kumluk gibi bir malzemeye doldurup veriyorsunuz. Kuşlar mineral, az miktarda vitamin eser elementlere olan ihtiyaçlarını karşılıyor. Çok tüketilen bir üründe değil. Üreme döneminde biraz rağbet görüyor Kuşlar için. Siz vitamin arıyorsanız başka bir ürün bakının. Optibreed diyorlardı geçen konularda versele laga gibi toz katkılara yönelirseniz daha doğru olur. Vitamin ek besin ise Bu çok çok ek yani

Oyla 0
H
Merhaba,
Bu o tarz bir ürün değil. Kumluk gibi bir malzemeye doldurup veriyorsunuz. Kuşlar mineral, az miktarda vitamin eser elementlere olan ihtiyaçlarını karşılıyor. Çok tüketilen bir üründe değil. Üreme döneminde biraz rağbet görüyor Kuşlar için. Siz vitamin arıyorsanız başka bir ürün bakının. Optibreed diyorlardı geçen konularda versele laga gibi toz katkılara yönelirseniz daha doğru olur. Vitamin ek besin ise Bu çok çok ek yani
haklısında ben ticari düşünüyorum zaten Çek besliyorum Adana piyasası 50 felan yavrusu , ben bunlara gerwit veya muta felan versem kar edemem ki başka güzel muadil marka varmı

Oyla 0
H

haklısında ben ticari düşünüyorum zaten Çek besliyorum Adana piyasası 50 felan yavrusu , ben bunlara gerwit veya muta felan versem kar edemem ki başka güzel muadil marka varmı
Anladım duygusal :) royal alın. Kâr edersin hocam merak etme. Ben haftada 3 gün mama veriyorum, dal darısı, vitamini minerali, kumu Cart curt saymıyorum. Öyle kilo kilo yiyemiyorlar. Bir takımın sana aylık maliyeti benim hesabımla 20-30 lira olsun. Hadi dükkan tuttun elektrik felan yaktın olsun olsun 100. Bir takım için söylüyorum 200 yapar 1 kuluçka için 1 takımın maliyeti(2ay yani) sen yerliden alacaksın min.4 maksimum 6-8 yavru. Sat 50 den... 200-450 arası. Sen iyi bakarsan iyi dönüş alırsın kârında olur sorun olmaz

Oyla 0
Konu başka yere bağlanmış gibi :) Yine de geçen defa Ümit arkadaşımızın paylaştığı konuyu görmenizi isterim.

Thread 'Versele Laga Omni-Vit, Muta-Vit, Ferti-Vit İncelemesi' Versele Laga Omni-Vit, Muta-Vit, Ferti-Vit İncelemesi

Oyla 0
Hee pardon. Bildiirm gelince baştan okudum. 3-4 çift demişsin. Öyle bir ticaret yok :) en pahalı vitaminide alsan sana 1 seneden fazla gider her yeri kar bende sanıyorum 40-50 takım yerli bakacaksınız. Düşünmeyin kaliteli malzemeleri alın her gün vermeyeceksiniz sonuçta en kötü ihtimalle bile her gün versen 3-4 takım artı yavrularına 5 kg mama 1 kg m.vit 1 sene yeter.

Oyla 0
Tamam abi kararım kaliteli alıcam . Şeyi merak ettim 100-200 çift besleyenler ne alıyorki kar etsin dandik bişey aldığını sanmıyorum

Oyla 0
Tamam abi kararım kaliteli alıcam . Şeyi merak ettim 100-200 çift besleyenler ne alıyorki kar etsin dandik bişey aldığını sanmıyorum
Almıyorlarda zaten. Şöyle düşün; “ben bundan kâr etmek mi istiyorum? Evet. O zaman ne ekersem onu biçerim” de. Sen kuşuna iyi bakarsan sattığın yavruyu alan dua eder. Kaldıki çok sık takviyede kullanmayacaksın o yüzden onlar masraftan sayılmaz bile. Asıl masrafı elektrik, su, ısıtma giderleri oluşturuyor. Senin için her şey kâr güzel besle boşver :) Hayırlı olsun şimdiden.
keyifli üretimler

Oyla 0

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 8
Oyla 0
Geri