Rüştü Okumuş
Çevirmen
Merhabalar. Bugün bir arkadaşım bu üründen tavsiye etti ama nedir ne değildir nasıldır bilgisi olan varmı?
Zaten tüm ürünleri versele kullanıyorum. Bugğn ilkkez cede yaş mama ve benelux muhabbet yemi aldım yeni kuşa bakalımYabani tohumlar% 75, keten tohumu% 8, havuç tohumu% 6, susam tohumu% 6, panicum sarısı% 4, panicum kırmızısı% 1 İçeriğine sahip.
.
Üreme ve tüy dökümü dönemleri ana amacı vakıf. Daha önce almıştım, çok az kullanma fırsatım oldu öyle kaldı unuttumHafta da 1 ya da 2 kez bir tatlı kaşığı kadar ayrı ya da yeme karıştırılarak verilebilir. Daha önce de söylediğim gibi; bu markanın ürünleri gerçekten çok sağlam. Yani içerik eksik olur fazla olur, bu tartışılır ama, kalite olarak kesinlikle çok iyi.
.
Tekrar düzenli kulkanıma geçeceğim bu ürünü, deneyimlerimi paylaşırım arzu edilirse...
Bazı kuşlar yemiyormus kuşun severse al dene. Ben 2-3 aydır kullanıyorum. Baya seviyorlar.Zaten tüm ürünleri versele kullanıyorum. Bugğn ilkkez cede yaş mama ve benelux muhabbet yemi aldım yeni kuşa bakalımsizce alınırmı? 500gr satılıyor alıp deneyeyim diye düşündüm