GülşahKandemir
Forum Sakini
merhaba. başlıkta yazdığım ilacı akyolkardeşlerden temin etmeyi düşünüyorum. akyolkardeşler güvenilir mi? ayrıca bu ilacı nasıl kullanmam gerekiyor? bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Akyol’dan çok siparişim oldu,bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.Hep orijinal geldi ürünlerimiz.İlacın dozunu 2 hekim farklı önermişti bize.Kendi üreticisiyse kesinlikle üzerinde yazan dozu verin,ağızdan uygulamayın demişti.merhaba. başlıkta yazdığım ilacı akyolkardeşlerden temin etmeyi düşünüyorum. akyolkardeşler güvenilir mi? ayrıca bu ilacı nasıl kullanmam gerekiyor? bilgilendirirseniz çok sevinirim.
suyuna katıcaktım zaten ama kaç damla yada kullanım süresi gibi bilgiler lazım banaAkyol’dan çok siparişim oldu,bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.Hep orijinal geldi ürünlerimiz.İlacın dozunu 2 hekim farklı önermişti bize.Kendi üreticisiyse kesinlikle üzerinde yazan dozu verin,ağızdan uygulamayın demişti.
Yanlış hatırlamıyorsam 1 litreye 1 ml olması lazım.Süre 20 gün yazıyordu.suyuna katıcaktım zaten ama kaç damla yada kullanım süresi gibi bilgiler lazım bana
Anladım. Çok teşekkür ederimYanlış hatırlamıyorsam 1 litreye 1 ml olması lazım.Süre 20 gün yazıyordu.
Rica ederimAnladım. Çok teşekkür ederim![]()
Açıkçası megabakteri olduğuna emin değilim. emin olmadığım için yeni bir konu açıp bilgili kişilerin tavsiyelerini alıcam.Bence almadan önce İzmir'deki belli başlı kliniklere sorun belki sordunuz tabi bilmiyorum. Ben şahsen ağızdan uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Megabakteri tedavi ediyoruz sonuçta doz ölçümü çok önemli.
Emin olmak için tek çare maalesef hekim kontrolünde kursak veya dışkı örneğinin incelenmesiAçıkçası megabakteri olduğuna emin değilim. emin olmadığım için yeni bir konu açıp bilgili kişilerin tavsiyelerini alıcam.
kuş öldükten sonra otopsi yapılırsa anca o zaman megabakteri olduğu ortaya çıkıyormuş. yani sonuçlarda bile çıkmıyor anlayacağınız.Emin olmak için tek çare maalesef hekim kontrolünde kursak veya dışkı örneğinin incelenmesi
Kim dedi bilmiyorum ama öyle bir şey yok. Enfeksiyon olacak kadar megabakteri varsa zaten dışkıda görülme ihtimali oldukça yüksek oluyor. Kursaktan alınan örnekte ise neredeyse kesin görünüyor.kuş öldükten sonra otopsi yapılırsa anca o zaman megabakteri olduğu ortaya çıkıyormuş. yani sonuçlarda bile çıkmıyor anlayacağınız.
Youtube'da Ayhan Otcuoğlunun megabakteri videosunu izledim. O da araştırmaları sonucu bu bilgiyi edinmiş.Kim dedi bilmiyorum ama öyle bir şey yok. Enfeksiyon olacak kadar megabakteri varsa zaten dışkıda görülme ihtimali oldukça yüksek oluyor. Kursaktan alınan örnekte ise neredeyse kesin görünüyor.
Benim konularımı keşke okumuş alsaydınız ben edindiğim mikroskop ile bile megabakteriyi yakalamıştım.Youtube'da Ayhan Otcuoğlunun megabakteri videosunu izledim. O da araştırmaları sonucu bu bilgiyi edinmiş.