Veteriner ilaçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MERVE34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MERVE34

Yasaklanmış Kişilik
Merhaba arkadaşlar, bugün gittiğim bir veteriner dıskı resmine baktı ve çok büyük problemi yok ama çocuklara kullanılan antibiyotik vericem iyi gelir dedi. İlaçlar bu şekilde 1 antibiyotik, 1 probiyotik, 1 vitamin. 1 hafta sonra kuşu getirirsen konrol ederiz dedi.
Sizin söylediğiniz hiçbir yorumu yapmadı. Ben sizden öneri almak istemiştim Allahtan dediklerinizi uygulamamışım. İyi günler. CYMERA_20210106_132852.jpg

Merhaba arkadaşlar, bugün gittiğim bir veteriner dıskı resmine baktı ve çok büyük problemi yok ama çocuklara kullanılan antibiyotik vericem iyi gelir dedi. İlaçlar bu şekilde 1 antibiyotik, 1 probiyotik, 1 vitamin. 1 hafta sonra kuşu getirirsen konrol ederiz dedi.
Sizin söylediğiniz hiçbir yorumu yapmadı. Ben sizden öneri almak istemiştim Allahtan dediklerinizi uygulamamışım. İyi günler. Ekli dosyayı görüntüle 11278
Doktora gittiğinizde bişeyin yok ama sana antibiyotik yazayım dese ne tepki verirdiniz? Ne rahatsızlığınıza ne öneri verildi de iyi ki yapmadınız merak ettim.

Oyla 0
Doktora gittiğinizde bişeyin yok ama sana antibiyotik yazayım dese ne tepki verirdiniz? Ne rahatsızlığınıza ne öneri verildi de iyi ki yapmadınız merak ettim.
Üstte yazdım ya zaten antibiyotik verdi veteriner beyefendi. Ama hafif verdi çocuklar için kullanılanlardan. Ve 7 gün kullanacaksın dedi. Sonra tekrar kontrol edilecek. Önceki konularda enfeksiyon belirtisi mi adlı bir soru sormuştum bakabilirsiniz ne önerildiğine.

Oyla 0
Ne yazsak ne desekte boş size belirttiğimiz tavsiye ettigimiz kliniğe gitmeyip bir yere gitmişsiniz. Sonuçları umarım uzucu olmaz.
Antibiyogram olmadan antibiyotik kullanmak kör gözle hedef vurmaktan farksızdır.
Sonuç olarak hedefi vuramaz sağa solu yıkarsınız;)

Oyla 0
Öncelikle çok geçmiş olsun.

Fakat şaşkınlıkla karşılıyorum şu son süreci. Siz başka bir forumda "editör ve moderatör" değil misiniz?

Buraya daha önce açtığınız

Thread 'Enfeksiyon belirtisi mi?' Enfeksiyon belirtisi mi?

Konuda ... şahsının gereksiz laflarına sebebiyet veren kişi değil misiniz? ... kişisi moderatör olduğunuz sitede yönetici değil mi?

Siz şaka mısınız?

Orada açtığınız istişare ettiğiniz konuyu burada tekrar tekrar neden açıyorsunuz? Amacınız nedir?

Doğru dürüst cümle kurmasını beceremeyen, yazdığı lafları okumak için beyin jimnastiği şart olan birisinin musallat olmasına sebep oluyorsunuz.

Sizin yöneticiniz ve sizinde moderatör olduğunuz sitede geçenlerde gayet güzel ve açıklayıcı bir üslupla bir uyarı yayınladım. Özelden uyarılarıma kulak asmayan yöneticilerinizi es geçerek.

Uyarıya sebep olan konu, forumumuzda "anne ve kızkardeşlere" çok çirkin ağza alınmayacak küfürler edilmesiydi. Ne yanıt verildi biliyor musunuz?

O ... şahsının sürekli ağzından düşürmediği " herkes tartışabilir, burası tartışma platformudur, hepimiz kardeşiz bla bla bla" safsatalarının yansıması olarak "KONUMU DİREKT SİLDİ, VE BENİ ÖZELDEN TEHDİT ETMEYE ÇALIŞTI" ve verdiği yanıt nedir? Bize edilmemiş bir küfrün sorumlusu biz değiliz!!! E yuh!

Ayrıca, bu küfür eden şahsa sitesinde rütbe verdi!

Sonra ne oldu biliyor musunuz?

Sonrası dediğime geldi, o kişi benzer durumlar yaşadı orada, ve banladılar. Kocaman konu açtılar bununla alakalı.

Öngörüsü zayıf, analizi düşük, benmerkezci, bencilce bir tutumun neticesiydi bu.

Hala daha gelip kendi etiketinin ve sitesinin reklamını alttan alttan yapmaya çalışıyor... Yahu siz şaka mısınız?

Nasıl insanlarsınız siz !!! Aklım almıyor.

Lütfen ama lütfen! Bu çirkin oyunlarınıza bir son veriniz. Ve ortamımızı bu pembe dizi kıvamında ki entrikalarınızla kirletmeyiniz.

Son düzenleme:
Oyla 0
İyilik olsun diye mi? Ne biçim bir tabir kullanıyorsun sen benim hakkımda. Önce saygılı konuşmayı, laf dokundurmadan konuşmayı öğren ondan sonra gönderilere yorum yazarsın. Utanmasan veterinerin dediğine de laf edeceksin. Burada 3 ayrı ilaç toplamda 20 gün verildi bunun farkında misin sen? Veteriner 1 tane 7 gün verdi. Ikisi aynı şey mi. Neyse daha fazla uzatıp tartışma niyetinde değilim. Veterinerin yazdıklarını göstereyim de öğrenin diye yazdım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyla 0
her veteriner hekimin veya herhangi birinin söylediği ve uyguladığı yöntemi direkt kabul edip, araştırmayacaksanız eğer; kuşunuza iyilik yapmamış olursunuz. Konunuz ayan beyan ortadadır. Ben veterinere götüremem, ilaç önerin diyen sizlersiniz. Sitemde ki donanımlı forum sakinleri de elinden gelen yardımı size sundu her zaman olduğu gibi. Eksiği, fazlası elbette olabilir önerilerin, yorumların. Nedeni ise sizin ne bakımınızı biliyoruz ne de kuşun dışkısının tek bir fotoğrafla yorumlanamayacağını biliyoruz. Süreç ilişkisi hem bizlere hem de veterinerlere gereklidir. Sitemizden yardım için talep edilen ilaç önerileri, adı üstüne öneriden ibarettir. Kullanıp kullanmama ya da araştırma durumu sizin yükümlülüğünüzdür. Şükürler olsun ki 4. yılımıza 6 ayımız kaldı ve bugüne kadar hiçbir önerimiz doğrultusunda kuşu uçuruma da sürüklemedik. Diğer siteler gibi bizim sitemizde hiç bir üye bilmediği bir ürün için yorum yapmaz, yapsa bile gerekli uyarıları alır. Yönetici olsun olmasın fark etmez bu durum. Gözden kaçtı varsayıyorum gün içinde mutlaka denetimimden geçer. Bizim ne yaptığımızı zannediyorsunuz da böyle yorum yapma cüretinde bulunuyorsunuz? Burası, özgür fikirlerin paylaşılabileceği, kuşları öne alan bir platform. Tek bir tedavi yöntemi olmadığı gibi tek doğruda yoktur. Kullandığınız ürünün geniş spektrumlu bir ilaç olduğunun umarım farkındasınızdır. Yine de çok geçmiş olsun ancak böyle basit karalamalarla sitemizi lekelemenize izin veremem. Burada bulunan herkes diğer sitelerin ne durumda olduğunu bilir ve bu nedenle burada takılırlar!

Son düzenleme:
Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri