Veteriner tırnak kesimi yapar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Kuşumun tırnağı uzadı ve konu açmıştım kesmemin gerektiğini öğrendim fakat ben kesemem bu yüzden başka birinin mesela veterinerin bu işi yapacağını düşündüm fakat sorun şu ki yaşadığım yerde kanatlı hayvanlardan anlayan veteriner yok mesela bir kuş veteriner yok. Kanatlilarda uzman olmamasına rağmen Yine de kesebilir mi düzgünce acaba? Kuşumun tırnagina cok dikkat etmesi gerekiyor sonucta

Bide onların özel tırnak makası oluyormuş doğrumu

Kuşumun tırnağı uzadı ve konu açmıştım kesmemin gerektiğini öğrendim fakat ben kesemem bu yüzden başka birinin mesela veterinerin bu işi yapacağını düşündüm fakat sorun şu ki yaşadığım yerde kanatlı hayvanlardan anlayan veteriner yok mesela bir kuş veteriner yok. Yine de kesebilir mi acaba? Kuşumun tırnagina cok dikkat etmesi gerekiyor sonucta
Her türlü keser. Kanatlılardan anlamasına gerek yok. Uzmanlık gerektirmiyor çünkü.

Oyla 0
Kuşumun tırnağı uzadı ve konu açmıştım kesmemin gerektiğini öğrendim fakat ben kesemem bu yüzden başka birinin mesela veterinerin bu işi yapacağını düşündüm fakat sorun şu ki yaşadığım yerde kanatlı hayvanlardan anlayan veteriner yok mesela bir kuş veteriner yok. Yine de kesebilir mi acaba? Kuşumun tırnagina cok dikkat etmesi gerekiyor sonucta
Çok basit aslında kesersiniz.Biri kuşu sıkıca tutsun,ışık yardımıyla damarı görün ucundan çok az alın.Gene de yapamam derseniz her veteriner keser merak etmeyin.

Oyla 0
Çok basit aslında kesersiniz.Biri kuşu sıkıca tutsun,ışık yardımıyla damarı görün ucundan çok az alın.Gene de yapamam derseniz her veteriner keser merak etmeyin.
Benim ablamın kuşunun babam tırnağını kesmiş sonrasında kuş ölmüş bu yüzden o da yapmak istemiyor cesaret edemiyor ben de yani kuştan anlamayan mesela inek koyun veterinerleri bile düzgünce yanlış kesmeden keser mi

Oyla 0
Benim ablamın kuşunun babam tırnağını kesmiş sonrasında kuş ölmüş bu yüzden o da yapmak istemiyor cesaret edemiyor ben de yani kuştan anlamayan mesela inek koyun veterinerleri bile düzgünce yanlış kesmeden keser mi
Keser kardeşim. Çok da güzel keser. Merak etme.
Tamam rahatladım sağolun inşallah veteriner kabul eder sizce eder değilmi sonuçta zor bir iş değilmiş diyorsunuz
Kabul eder.

Oyla 0
Hep şey diyorlar gidin kuşçu yapsın diyorlar ama kuşçu da yaşlı 60 falan ve pek bilgili olduğunu bilmiyorum

Oyla 0
Derin kesilmiş ve kan durdurulamamıştır maalesef.Keserler merak etmeyin.Benim kuşumun ayakları mor damarlar çok zor görünüyor.Ona rağmen bir sorun olmadı.Ucundan alırlar zaten.

Oyla 0
Kesmesi kolay zaten. Götürün keserler. Dikkat edin hava soğuk ise gidene kadar kuş üşütüp hasta olabilir. Gidene kadar kafesi streç ile hava alacak şekilde sarabilirsin.

Oyla 0
Geri