Veterinere götürdüğümüzde iki veterinerde dizden kırık dediler.Dün kırıldı 13.00-14.00 saatleri içerisinde tüle takıldı onun üzerine çok titrerdik maalesef böyle birşey yaşandı.Bugün yine ayağına baktık ve baldırında yani kalça bölgesi kırmızı.Yani tek bir tarafı değil tamamen baldırı kırmızı.Babam kalçadan kırıldığını iddia ediyor.Ama ben onun baldırındak i et parçası olduğunu düşünüyorum.Araştırmalarıma göre kalçasından kırılan kuşlar daha hareketsiz ve halsiz olurlarmış ama bizim kuş ötüyor cici kuş falan diyor.Ve tüneğine çıkmakta zorlanmıyor.Sizcede o baldır eti oldugu için kırmızıdır değilmi?Fotosunu çekmedik rahatsız etmek strese yol açtırmak istemiyoruz onun yerine bi örnek foto atayım .... burdaki kuşun ayağı gibi onun gibi yara değil ondan çok daha açık kırmızı et kabuk falan bağlamadı.Sizce sorun nereden kaynaklı ve kuşuma gerekli tedavileri yaparsam yaşayıp eskisi gibi düzelirmi?Ona eş alacaktım ne güzel hayallerim vardı şimdide inşallah yaşarsa tek ayakla çiftleşemez diyorlar (((
Moderatörün son düzenlenenleri: