Videodaki gibi ağzını açıp kapatıyor ve 3 haftalık ishali hâlâ devam ediyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BrkDR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BrkDR

iyikus.com Üyesi
Video linki:WhatsApp Video 2020-08-13 at 15.10.34

İshaliyle ilgili konum vardı ama burdan devam etmek daha iyi sanırım.
2 gün elektrolit uyguladım ishali geçmedi.
Şu anda vitamin uyguluyorum bitince probiyotik devam ettiricem.
Sıcakta tutuyorum sürekli ancak bu da yarar sağlamadı.

Videoda kanatlarını da açık tutmuş bilmem sıcaktan mıdır uçma isteğinden midir.
Şu anlık bu kadar.

Kuşları sıcakta tutmanın bir anlamı yok. Kafes komple güneş almaması da gerekir. Gölge alanlar oluşturmak lazım. Videoda iyi görünüyorlar. Sıcaktan oluyor o.

Oyla 0
Kuşları sıcakta tutmanın bir anlamı yok. Kafes komple güneş almaması da gerekir. Gölge alanlar oluşturmak lazım. Videoda iyi görünüyorlar. Sıcaktan oluyor o.
Güneş almıyor hatta büyük ihtimalle en büyük sıkıntıları d vitaminini az vermemdir. Güneşe çok çıkarmadım eskiden bilinçsizlikten. Birkaç aydır bu konuya dikkat ediyorum.
Peki ishal konusunda ilaç öneriniz var mı. Sulphamazethine aklımda.

Oyla 0
Şahsen ben ishal için doğal çözemiyorsam Sulpha kullanıyorum ve işe yarıyor. Bugüne kadar hiç yanıltmadı beni. Divitsol da basit ishalleri toparlamakta üstüne yoktur ama ilerlemiş ishallerde işe yaramaz. Pektin maddesi önemli dışkıyı bağladığından sertleştiriyor. Pektin içeren ürünleri kullanarakta azaltma yollarına gidilebilir. Elma özellikle yoğun pektin içerir.
tetramezatin ya da sulphamazethine kullanılabilir. Geosol da kullananlar var ama denemedim.

Oyla 0
Şahsen ben ishal için doğal çözemiyorsam Sulpha kullanıyorum ve işe yarıyor. Bugüne kadar hiç yanıltmadı beni. Divitsol da basit ishalleri toparlamakta üstüne yoktur ama ilerlemiş ishallerde işe yaramaz. Pektin maddesi önemli dışkıyı bağladığından sertleştiriyor. Pektin içeren ürünleri kullanarakta azaltma yollarına gidilebilir. Elma özellikle yoğun pektin içerir.
tetramezatin ya da sulphamazethine kullanılabilir. Geosol da kullananlar var ama denemedim.
İyi günler. Sulpha'nın bugün 6.günündeyim. Hayvan hala ishal. Suyun oranında azalma gördüm fakat ishali kesilmedi hala. Önerileriniz neler?

Oyla 0
İyi günler. Sulpha'nın bugün 6.günündeyim. Hayvan hala ishal. Suyun oranında azalma gördüm fakat ishali kesilmedi hala. Önerileriniz neler?
Dışkılardan atar mısınız? Bir kaç tane lütfen. Bunaldığından yapıyor onu ağız açıp kapatmasının başka ihtimali yok hareketleri güzel çünkü.

Oyla 0
Merhaba, sulpha kesebilirsiniz. 6 gün oldukça yeterli bir süre. Dışkı fotoğrafı atabilir misiniz?

Oyla 0
Merhaba, sulpha kesebilirsiniz. 6 gün oldukça yeterli bir süre. Dışkı fotoğrafı atabilir misiniz?
Hocam şu anda gece saati uyuyor canlarım. Fakat önemli bir şey başka bir konuda gezinirken dikkatimi çekti. Ben Sulphamezathine'yi yarım suluğa 5 damla şeklinde koydum. Büyük bir hata mı yaptım bu 6 gün boyunca?

Oyla 0

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-08-20 at 15.22.50.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-20 at 15.22.50.jpeg
    144.3 KB · Görüntüleme: 7
Oyla 0
Bunu da şimdi yaptı.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-08-20 at 15.28.40.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-20 at 15.28.40.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 9
Oyla 0
Su oranı fazla ve renkte hala eksiklikler var. K vitamini içeren sebzeler ya da direk vitamin sununuz.

Oyla 0
Geri