Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bitle mücadelede kanaryalar için vilmectin yeterlimidir,yoksa ayrıca bit tozuda önerirmisiniz? vilmectini nasıl kullanmak doğrudur,enseyemi,yoksa suluğunamı uygulamalıyım?
Merhaba, vilmectin oldukça etkili bir üründür. Uzun bir süre idare edecektir. Enseye 1-2 damla, tam dolu suluğa da 2-4 damla arası verilebilir. Ben iki yöntemi de kullanıyorum. 2 yıldır hiçbir bit, parazit belirtisine rastlamadım. Su 8 saatten fazla durmamalı ve temiz suyla tazelenmelidir.
Vilmectin uyguladıktan 4 gün sonra tekrar uygulamanız gerekir (enseden damla için). Bitlerin kuluçka süresi 3 gün olduğu için tekrar çoğalmadan önlenmiş oluyor. Suya kattığınızda iç parazitler içinde etkili olduğundan bunu ayda 1 kez yapmanız yeterlidir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.