Cok pahali urunler bolunmusleri bile. Tek çarem avi gibi damla vitaminler.Evet vitamin gereklidir. Doğal yollarda bir yere kadar. Avi ürünlerini tavsiye etmiyoruz. Kaliteli markaların bölünmüş ürünlerini kullanın. Gervit yada opti breed gibi. Ben bölünmüş ürünleri grpetürünlerinden alıyorum...
Cok pahali urunler bolunmusleri bile. Tek çarem avi gibi damla vitaminler.
Dedigim gibi uretici olmadigim icin bana pahalı geliyor ve 50gram az gibi. 8 liraya deepfix buldum onu alacağım herhalde.VERSELE LAGA OPTI BREED 50 gr yavru gelişimi ve genel sağlık için Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
VERSELE LAGA OPTI BREED 50 gr yavru gelişimi ve genel sağlık için en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! VERSELE LAGA OPTI BREED 50 gr yavru gelişimi ve genel sağlık için incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin(30 ml bölünmüş ürün) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin(30 ml bölünmüş ürün) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Röhnfried Gervit-W MultiVitamin(30 ml bölünmüş ürün) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ben de hep 50 gr alıyorum tek kuşa çok uzun süre gidiyor.Az miktarlar veriliyor çünkü.Gene karar sizin tabi.Dedigim gibi uretici olmadigim icin bana pahalı geliyor ve 50gram az gibi. 8 liraya deepfix buldum onu alacağım herhalde.
Dedigim gibi uretici olmadigim icin bana pahalı geliyor ve 50gram az gibi. 8 liraya deepfix buldum onu alacağım herhalde.
Ne alakası var. Kullandığım yem mama versele laga marka. 50 gram ürünün aylarca yetecegini soylerseniz daha anlaşılır olur.5 lirayada yem bulursun sen şimdi birde. 30-40 lira pahalı geliyorsa neden kuş besliyorsun? Bu kuşların bir sürü ihtiyacı var. Bir tek yem ve suylamı besleniyor sanıyorsunuz? Bunun üreticilikle ne alakası var. 50 gram üründe bir sene yeter...
1 seneyi geçtiği için tarihinden dolayı attığım bile oldu kalan ürünü.Herkesin kendi tercihi tabi.5 lirayada yem bulursun sen şimdi birde. 30-40 lira pahalı geliyorsa neden kuş besliyorsun? Bu kuşların bir sürü ihtiyacı var. Bir tek yem ve suylamı besleniyor sanıyorsunuz? Bunun üreticilikle ne alakası var. 50 gram üründe bir sene yeter...
1 seneyi geçtiği için tarihinden dolayı attığım bile oldu kalan ürünü.Herkesin kendi tercihi tabi.
Doğrudur. Bende opti breed te aldım avisolda aldım paraya kıyıp.Yanii bir senede bile bitmez fazla gelir Kuşlarımızın sağlığı için bu konular çok önemli arkadaşlar. İyi ürünler kullanmak lazım. Ucuz ürünlerin faydası bir yana dursun, kuşlarınızın sağlığını bile bozabilir....