Vitamin tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kubilay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kubilay

iyikus.com Üyesi
Merhaba herkese kolay gelsin benim şu sıralar aklıma takılan bı konu bu vitaminler. Multi vitamin olarak değil onun için pettshoptan aldığım bı tane vitamini kullaniyom ona çok gerek duymuyom zaten gereği duyduğu şeyleri gün içinde çeşitli yiyecekler vererek karşılıyorum aldığım vitaminde üstünü tamamlıyor. Benim sorum e ve s vitaminleri yani kızıştırıcı vitaminler. Normalde avisol alcaktim fakat sağda solda gördüğüm kişiler hobi, nekron (yada nekton tam bilmiyom adını), vb markalar kullanıyorlar. Avisol vitamininin içeriğini yetersiz buluyolar. Tek E ve S vitamini kullanmiyacam yanına nijer tohumu, tarçın, vb bissürü şey kullanacam. Sizce avisol kullansam üstünü tamamlayabilir mi yoksa farklı bı marka mi kullanmaliyim?

Bı sorum daha olucak erkek kuşum dişiye kur yapiyor bir iki kere üstüne çıkmaya çalıştını gördüm fakat dışı pek hevesli değil gibi acaba vitamin kullansam düzelir mi yani kizistirmam mi lazım yoksa farklı bı yol mu denemeliyim?

Tek E ve S vitamini kullanmiyacam yanına nijer tohumu, tarçın, vb bissürü şey kullanacam. Sizce avisol kullansam üstünü tamamlayabilir mi yoksa farklı bı marka mi kullanmaliyim?
Kuşları kızıştırayım derken nijeri vs. abartma kuşların hem fiziksel hem de sağlık açısından çok olumsuz etkilersin ( örneğin, yağlanma gibi..) Avisol'e gelince, üstüne ne kullanırsan kullan bir Taubenfit kalitesi alamazsın. Ferti-vit'i kullanan da çok var ancak deneyimlemediğim için bir şey söylemiyorum. Kısacası bence Röhnfried Taubenfit E-50 alabilirsin. Pahalı gelecekse, bölünmüş olarak satan siteler mevcut.

Oyla 0
dışı pek hevesli değil gibi acaba vitamin kullansam düzelir mi yani kizistirmam mi lazım yoksa farklı bı yol mu denemeliyim?
Ben de erkek kuşumu kızıştırmak istediğimde, dişiyi ayrı kafese aldım. Sonrasında erkeğe, söylediğim Taubenfit takviyesi yaptım. Taubenfit dışında hiç nijer, keçiboynuzu vs. vermedim. Haftada 3-4 gün. 2 haftanın sonunda gayet güzel kızgınlığa geldi..

Oyla 0
Ben de erkek kuşumu kızıştırmak istediğimde, dişiyi ayrı kafese aldım. Sonrasında erkeğe, söylediğim Taubenfit takviyesi yaptım. Taubenfit dışında hiç nijer, keçiboynuzu vs. vermedim. Haftada 3-4 gün. 2 haftanın sonunda gayet güzel kızgınlığa geldi..
Vitaminin içeriğini sizde varsa atabilir misiniz ben bulamadım bı karsilastirma yapayım.

Oyla 0
Geri