Vitamin ve probiyotikler nasıl saklanmalı?

minikmichael

Forum Sakini
Bugün forumda gezerken röhnfriedın buzdolabında saklanıp saklanmayacağı konusunda fikir ortaya atan birini gördüm ve ben de merak ettim, kendim buzdolabında saklıyorum uzun süredir. Yanlış mı yapıyorum acaba?

Bugün forumda gezerken röhnfriedın buzdolabında saklanıp saklanmayacağı konusunda fikir ortaya atan birini gördüm ve ben de merak ettim, kendim buzdolabında saklıyorum uzun süredir. Yanlış mı yapıyorum acaba?
Ürünlerin içeriğine göre değişir.
Hepsinin saklanma şekli kutularının arkasında yazıyor. Yazmayanlar varsa üreticinin internet sitesinden öğrenebilirsiniz.
Ör;
Ben Gervit-W'yi buzdolabında Entrobac'ı ise sıcak olmayan bir odada saklıyorum.

Oyla 0
Toz içerikli katkı ve vitaminler nem almamalı yoksa çabuk bozuluyor. Kuru serin yer diye üzerinde çoğunun yazar ama bölünmüş ürün alınca bu maalesef görünmüyor. Tavsiyem açııp kullanmaya başladığımız sıvı içerikli vitamin ve ilaçları üzerinde" aksi bir ibare yoksa" buzdolabına koymak. Dışarıda bulundurmak zorunda isek kuru serin yerde bulundurmak.

Oyla 0
Bende gervit w, entrobac, btamin forte var. Entrobac hariç diğerleri sıvı halde. Entrobac da dolapta onu almalı mıyım? İnternette aradım ama bulamadım

Oyla 0
Ben probiyotik, vitamin ve ilaçları serin ve karanlık dolaplarda muhafaza ediyorum. Buzdolabına pek koymuyorum. Kuşlarına polivit verenler buzdolabında tutmasın. Etkisini kaybettiğini okumuştum. Zaten açıldığı günden itibaren 3 ay etkili olabiliyor. Vitaminler şişenin dibine çöküyor, bu yüzden de her ilacı iyice çalkalamamız gerekli :)

Oyla 0
Ben hepsini buzdolabına koyuyorum artık bilmeyen yok herhalde. Hiçbir zararınıda görmedim. Ağzı kapalı olan birşey hava bile almazken nasıl nemlensin ;)

Oyla 0
Geri