Vitaminler mineral elektrolit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyzanurr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beyzanurr

Forum Sakini
Merhaba ben kuşuma vitamin mineral elektrolit takviyesi için ürünler araştırdım sitenizden. Ama anlayamadım kimisini. Yani mesela natural vitamineral vitamin ve mineral karışımı diyor bu durumda röhnfried gervit w kullanmalı mıyım. İkisinden birisi tercih mi ikisini de mi almalıyım. Ve mineral elektrolit takviyesi için de ayrı ürünler mi almalıyım? Mesela röhnfried BT amin Forte b vitamini haricinde elektrolit ve mineral takviseini karşılaması için yeterli midir

Merhaba ben kuşuma vitamin mineral elektrolit takviyesi için ürünler araştırdım sitenizden. Ama anlayamadım kimisini. Yani mesela natural vitamineral vitamin ve mineral karışımı diyor bu durumda röhnfried gervit w kullanmalı mıyım. İkisinden birisi tercih mi ikisini de mi almalıyım. Ve mineral elektrolit takviyesi için de ayrı ürünler mi almalıyım? Mesela röhnfried BT amin Forte b vitamini haricinde elektrolit ve mineral takviseini karşılaması için yeterli midir
Bütçem çok yok ve kuşuma böyle şeyler almam gerektiğini de bilmiyordum. Daha yeni hepsini birden alacağım için en uygun şekilde hangilerini almalıyım

Oyla 0
Bir adet multivitamin, (Gervit-W öneririm.)
Bir adet probiyotik, (Entrobac öneririm.)
Bir adet de B vit., aminoasit ve elektrolit karışımı almanız şu aşamada yeterli olacaktır. (Med Tollyamin ya da BT Amin Forte uygundur.)
...

Oyla 0

Bir adet de B vit., aminoasit ve elektrolit karışımı almanız şu aşamada yeterli olacaktır. (Med Tollyamin ya da BT Amin Forte uygundur.)
...
Teşekkürler bunlari haftada bir kez suluklarina karıştırmadan koymaliyim değil mi? Ayrı günlerde

...
Bir de mama olarak muhabbet kuşuma hangi marka önerirsiniz

Tamam buldum önerinizi. Powermax classic mama önerirmişsiniz

...
Son bir şey soracağım. Kuşumun mineral bloğu var kafesinde petshoptan alınmış hangi marka bilgim yok. Sizin onerdiklerinizden birini alayım mı bunu bitirmesini bekleyeyim mi. Önemli mi markası bunun da

Son bir şey soracağım. Kuşumun mineral bloğu var kafesinde petshoptan alınmış hangi marka bilgim yok. Sizin onerdiklerinizden birini alayım mı bunu bitirmesini bekleyeyim mi. Önemli mi markası bunun da
Petshop markaları kötü çünkü. Avi vit kullanıyordum mesela kötü olduğunu bilmiyordum maalesef

Oyla 0
mama önerim benim quiko, cede, versele laga yönünde olacaktır. Diğer ürünler benim hem kullandığım hem de önerebileceğim ürünlerdir.

Oyla 0
Teşekkürler bunlari haftada bir kez suluklarina karıştırmadan koymaliyim değil mi? Ayrı günlerde
Evet.
Tamam buldum önerinizi. Powermax classic mama önerirmişsiniz
Genellikle Cede öneririm ama Powermax'ı da deneyebilirsiniz...
Marka çok önemli değil ama arada bir yenilemenizi öneririm. İlla ki marka isterseniz de Beak's iyidir.

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri