Yanlış eşleşen muhabbet kuşum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LooPS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LooPS

iyikus.com Üyesi
Selamın aleyküm, 2 hafta önce Çek çift aldım. Yer değişimi nedeniyle Erkek tüye girdi zaten mevsimi , erkeği yuvalıklı kafes te bırakarak dişiyi alt kafese aldım , 4 lü üretim kafesim var. Altında erkek rainbowum var dişisi kaçtı. 1 ay önce, toplamda 3 kuşum var. Çek dişinin altını temizlerken erkek rainbow ile bir birini gördü temas ettiler. Erkek teller arasından yem kustu ve kur yaptı. Ama ben Çek kanını bozmamak için eşe atmak istemiyorum. Erkek bi kaç güne tüyden çıkacak yanına attığım zaman sorun olurmu ?
ve rainbow erkeğim çek dişiyi unutsun diye yerli aldım dişi yanına attım hiç ilgi göstermiyor napıcam ?

Süreci gözlemlemeniz gerekir. Genelde sorun yaratmak fazla ama diğer erkeğe yönelmezse ilgi duyduğu kuşa yönlendirebilirsiniz.

Oyla 0
Yokum koskaca forumda cevap verecek
Valla forumumuz büyük dediğin gibi. Ama kuştan anlayan pek yok. Çoğu üye soru sormak için foruma üye olmuş. Yoksa forumda soru cevaplayan Ümit ve Doğanay abiden başka kimse pek yok. Ümit ve Doğanay abi de çoğu zaman ihtilafa düşüyor ama söyledikleri şey sonuçta aynı yere çıkıyor.

Oyla 0
Valla forumumuz büyük dediğin gibi. Ama kuştan anlayan pek yok. Çoğu üye soru sormak için foruma üye olmuş. Yoksa forumda soru cevaplayan Ümit ve Doğanay abiden başka kimse pek yok. Ümit ve Doğanay abi de çoğu zaman ihtilafa düşüyor ama söyledikleri şey sonuçta aynı yere çıkıyor.
Üzücü

Oyla 0
Evet, çok üzücü bir durum. Forumda aktif olan eleman pek yok ne yazık ki. Her gün giren Doğanay ve Ümit abiden başka ben varım. Başka kimseyi de göremiyorum. Maalesef. Ama Doğanay ve Ümit abilerimiz herkesin derdine koşuyor. Bütün foruma yetiyorlar. Ve ikisi de çok bilgili üreticiler. Öyle diğer kuş forumlarına benzemez burası. Sorununu yazarsın gün içinde cevap gelir. Doğanay hocam bir de KPSS’ye hazırlanıyordu. KPSS de yarın olacak. Yarından sonra daha aktifleşir diye düşünüyorum. Ama burası diğer forumlardan söylediğim gibi çok çok farklı; diğer forumlara bakıyorum adam 2014’te soru sormuş, cevap 2019’da gelmiş. Böyle bir durumla bile karşılaştım yani o kadar. Burası çok güzel sıcak bir ortam. Doğanay abim bana moderatörlük de verecek inşallah yakında. O zaman kendimi daha fazla geliştireceğim. Değil mi @Doğanay Y. abi? Sen verirsin bir moderatörlük. Yaparsın bir kıyak.

Son düzenleme:
Oyla 0
Evet zaman zaman hepimizin özel sebeplerinden dolayı uzaklaşabiliyoruz fakat buradan koptugumuz anlamına gelmiyor

Oyla 0
Geri