roadhouseblues
Veteran
Şırıngaya mamayı çekip kuşun ağzının içinden verin dil üstünden. Yavaşça mamayı enjekte edin boşaltın.Arkadaşlar mamayı suyu hala yemedi.Şırıngaya çekip ağzına sıksam mı ama hiç besleme yapmadım daha önce zaten şırınganın ucu ile ağzına sokacağım yaparsan içine değil yani ama size sormak istedim??
baktım ama göremedim yarın vete götürcemKuşu bi kontrol edin bakalım yara kanama vs var mı? Enfeksiyon riski olabilir antibiyotik kullanmak gerekebilir.
ya deminden beri vermeye çalışıyorum ama ağzını çok az açıyor bastığım mama da aşağı akıyorŞırıngaya mamayı çekip kuşun ağzının içinden verin dil üstünden. Yavaşça mamayı enjekte edin boşaltın.
hocam buzdolabı poşetinin ucunu delip denediğimde yemedi.Karanlık sıcak bir odada uykuya yatırdım.Sabah ilk iş veterinere götürücem.Aç ve susuz diye içim içimi yedi ama yediremedim yapacak bir şey yokKüçük bir şişenin içine yaptığınız mamayı koyun şişenin ağzını balon la kapatın ve balona sadece gagası girecek kadar delik açın. Gagasını delikten geçirip hafifçe yukarı aşağı sallarsanız içecektir. Youtube de yavru güvercin besleme diye yazın videolar görürsünüz.
Veterinerlerin bazısı kuşlardan anlamıyor haberiniz olsun,veterinere gitmek bazen çözüm olmuyor.baktım ama göremedim yarın vete götürcem
Ne iğnesi? Şırınganın iğnesini kullanmıcaksınız elbette.Baktım şırıngayla olmuyor iğnesini mamaya batırıp yan tarafından onu ağzına değdirdim ama mamayı almadığı gibi kafasını filan çevirdi.Bi de sürekli ağzını açıp kapatıyorNormal mi
Sabaha kadar dayansa sabah vete götürücem