Yaralı Bebek Kumru

roadhouseblues

Veteran
IMG_20261008_173535.webp Arkadaşlar sokak kedisinin ağzından kurtarmış komşu bana getirdi.Videosunu da yüklicem şimdi hızlı hızlı nefes alıp veriyor su içmedi yem kırabilir mi onu da bilmiyorum uyuyor şimdi sıkıştırmayayım da sakinleşsin dedim.Ne yapmalıyım?

youtubeda birinden duydum, yumurta sarısı ve irmiği ılık suyla karıştırdım,buzdolabı poşetine döktüm poşetin ucunu da delip ağzına tuttum ama yemedi.Su verince de aynısını yaptı kafasını sağa sola salladı içmedi ben de çok baskılamadım.Muhabbet kuşu taşıma kafesine koydum.Başka napabilirim? Yarası var mı diye incelemedim elime almaya korkuyorum

Arkadaşlar mamayı suyu hala yemedi.Şırıngaya çekip ağzına sıksam mı ama hiç besleme yapmadım daha önce zaten şırınganın ucu ile ağzına sokacağım yaparsan içine değil yani ama size sormak istedim??

Arkadaşlar mamayı suyu hala yemedi.Şırıngaya çekip ağzına sıksam mı ama hiç besleme yapmadım daha önce zaten şırınganın ucu ile ağzına sokacağım yaparsan içine değil yani ama size sormak istedim??
Şırıngaya mamayı çekip kuşun ağzının içinden verin dil üstünden. Yavaşça mamayı enjekte edin boşaltın.

Baktım şırıngayla olmuyor iğnesini mamaya batırıp yan tarafından onu ağzına değdirdim ama mamayı almadığı gibi kafasını filan çevirdi.Bi de sürekli ağzını açıp kapatıyor :( Normal mi :( Sabaha kadar dayansa sabah vete götürücem

Küçük bir şişenin içine yaptığınız mamayı koyun şişenin ağzını balon la kapatın ve balona sadece gagası girecek kadar delik açın. Gagasını delikten geçirip hafifçe yukarı aşağı sallarsanız içecektir. Youtube de yavru güvercin besleme diye yazın videolar görürsünüz.

Küçük bir şişenin içine yaptığınız mamayı koyun şişenin ağzını balon la kapatın ve balona sadece gagası girecek kadar delik açın. Gagasını delikten geçirip hafifçe yukarı aşağı sallarsanız içecektir. Youtube de yavru güvercin besleme diye yazın videolar görürsünüz.
hocam buzdolabı poşetinin ucunu delip denediğimde yemedi.Karanlık sıcak bir odada uykuya yatırdım.Sabah ilk iş veterinere götürücem.Aç ve susuz diye içim içimi yedi ama yediremedim yapacak bir şey yok

Ekmek içi varsa hafif ıslatın yumuşatın ve kuşun gagasını açıp içine koyup. Yemesini bekleyin bakalım. Bi de öyle deneyin. Pelet yem falan varsa verin.

Geri