yardım kuş bit ilacı

atakan wxw

Yeni Üye
iyi günler bir hamstır farem var ancak yanlışlıkla bitason adlı kuş biti ilacının sulandırılmış formunu içmiş ona bir zararı olur mu ilacın içeriğindekiler şunlar
ivermectin 5mg, propanol ep 1ml, triethanolamine 0.5 mg, dynacer vessel 7.1 mg/ml bu arada dynacer vessel nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Merhaba, ,hamster çok anlamıyorum lakin ivermectin saf halde tüketti ise çok zararlıdır. 1-5 damla arası suyla çözeltildiğinde yeterli iken bunun fazlası zararlıdır. Zehirlenme ya da ani ölümler olabilir :(
Lütfen veteriner hekime danışınız

Oyla 0
Merhaba, ,hamster çok anlamıyorum lakin ivermectin saf halde tüketti ise çok zararlıdır. 1-5 damla arası suyla çözeltildiğinde yeterli iken bunun fazlası zararlıdır. Zehirlenme ya da ani ölümler olabilir :(
Lütfen veteriner hekime danışınız
anladım teşkkürler peki bu ilaç yabancı bir ilaç etken maddeler içinde yazan dynacer vessel ne anlama geliyor 10 ml lik ilacın 7.1 ml si bu dynacer vessel olarak gözüküyor

Oyla 0
Maalesef bir bilgim yok bu konuda. Araştırdım fakat sağlıklı bir bilgi bulamadım. Belkide bildiğimiz bir kimyasal katkıdır fakat erişemedim bir kaynakta.

Oyla 0
Geri