Yardım lütfen !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Serpil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serpil

iyikus.com Üyesi
Merhaba kuşumuz da geçmeyen kuyruk sallanması vikleme hapşurma vardı 5 gün önce veterinere götürdük mikroskopla bakıp bakteri parazit gibi şeyler gördü orada bazı işlemler yaptı evde tedavisine devam ediyoruz suyuna sulphamezathine ve a vitamini koyuyoruz yemine de diazym probiyotik ve bağırsak düzenleyici toz serpiyoruz vikleme tıksırma geçti kuyruk sallanması devam ediyor dışkı bu şekilde 5 gündür veteriner çok uzak tekrar götüremiyoruz yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Ekli dosyalar

• 20210813_163327.jpg
    20210813_163327.jpg
    634.3 KB · Görüntüleme: 8
veterineri çekinmeden arayın, cep numarasını isteyin, kuşun videosunu dışkı videolarını watsuptan atın incelesin. kuşu götürmenize gerek yok. onun görüşünü burada tekrar paylaşabilirsiniz

Oyla 0
veterineri çekinmeden arayın, cep numarasını isteyin, kuşun videosunu çekip watsuptan atın incelesin. kuşu götürmenize gerek yok. onun görüşünü burada tekrar paylaşabilirsiniz
Veterinerdeki doktorla görüştüm telefonda,kuşu oraya götürdüğümüzde canlı parazit vs.gördüğünü söyleyip bize de gösterdi bi ilaç verip kursağından sıvı çıkararak birkaç kez mide yıkama kusturma işlemi yapıp iğne vurdu eve ilaç vermişti.Düzeleceğini düşündüm fakat telefonda göğsü şiş ise sıvı boşaltma işini tekrar yapmanız lazım vücutta hala bakteri vardır dedi onu da biz yapamayız baya da para ödedik veterinerlere gitmek sıkıntı değil ama düzelmiyor malesef ?

Oyla 0
veterineri çekinmeden arayın, cep numarasını isteyin, kuşun videosunu dışkı videolarını watsuptan atın incelesin. kuşu götürmenize gerek yok. onun görüşünü burada tekrar paylaşabilirsiniz
Dışkının böyle olduğunu da söyledim bu arada su gibi yapıyorsa kasları erir dedi çok üzüldüm

Oyla 0
bu cümleyi ciddiye almayın

kuşun tamamı gözükecek şekilde min. 15 saniye sesli videosunu paylaşırsanız iyi olur.

iğne vurdu derken, bildiğimiz iğneyi kuşa batırıp bastı mı yani?

kuşun tamamı gözükecek şekilde min. 15 saniye sesli videosunu paylaşırsanız iyi olur.

Evet sırt kanat kısmından iğne yaptı,kuşun çok sesi çıkmıyor bir süredir,vikvikleme ve kuyruk sallanmasından beri videoyu atmaya çalışayım ama 6-7 dakika ancak kabul ediyor fazlası yüklenmiyor buraya

Oyla 0

Evet sırt kanat kısmından iğne yaptı,kuşun çok sesi çıkmıyor bir süredir,vikvikleme ve kuyruk sallanmasından beri videoyu atmaya çalışayım ama 6-7 dakika ancak kabul ediyor fazlası yüklenmiyor buraya

Oyla 0

6 dakika değil, 15 saniye kadar yeterli olur. streamable.com sitesinden yükleyebilirsiniz

Thread 'Görsel ve Video Nasıl Eklenir' Görsel ve Video Nasıl Eklenir

Oyla 0
Geri