Yardım lütfen

Özgürlük

iyikus.com Üyesi
merhaba muhabbet kuşum nefes almakta güçlük çekiyor . Kafesin tepesine gagasını takıp öyle saatlerce orda duruyor sanırım rahat nefes aldığı için öyle duruyor bilmiyorum . Kısa kısa hızlı hızlı nefes alıyor ötüşü zayıfladı . Hatta hiç ötmüyor diyebilirim vitamin ve antibiyotik kullandık bir fayda etmedi
Bana ilaç önerisinde bulunabilir misiniz

Oyla 0
Merhaba, kuşun diskisindan bir fotoğraf atar misiniz? Bu arada hangi ilaclar, ne süre kullanildi?

Oyla 0
Tedavi etmesi gerekirdi bu ürünün. Farklı bir durum ya da kroniklesmis sorunu olabilir

Oyla 0
Probiyotik Elektrolit kullanmadık

2 buçuk yaşında

Kimse sormamis ben sorayim kusunuz un yası kac yasli ise normal di

Probiyotik Elektrolit kullanmadınızmı ilaç sonrası
Kullanmadık kullanmalımıyız
Antibiyotiği henüz bitmedi
Devam edelim mi antibiyotiğe

Tedavi etmesi gerekirdi bu ürünün. Farklı bir durum ya da kroniklesmis sorunu olabilir
Devam edelim mi antibiyotiği kullanmaya 5 gün kullanıp ara verdik temiz su içsin 2 gün dedi veteriner ara verdik

Oyla 0
5 gün içerisinde belirgin bir azalma olmalıydı. İlk günkü halindeyse eğer süreci tamamlamanız daha uygun olur. Tünekteyken bu hareketleri sergiliyor mu_?

Oyla 0
5 gün içerisinde belirgin bir azalma olmalıydı. İlk günkü halindeyse eğer süreci tamamlamanız daha uygun olur. Tünekteyken bu hareketleri sergiliyor mu_?
tünelde de bu şekilde Kuyruğu ve makat bölgesi sürekli aynı nefes alırken böyle oluyor . Ötüşü çok zayıf tekrar başlayıp 5 gün daha kullanalım mı antibiyotik

Oyla 0
Geri