muhabbet kusumda durmadan ilerleyen bir solunum rahatsizligi var. (buraya da iki kere yazmistim gelismeleri vs) ne yaparsak yapalim bir turlu iyi gelisme goremedik bir gun iyiyse uc gun kotu. cok cok cok fazla arastirdim. sordum soruşturdum. sanirim “hava kesesi kenesi” denen bir hastalik varmis. bundan supheleniyorum. AZELTİN,VENTOLİN,VİLMECTİN (ense ilaci) alip sirasiyla kullanacagim. bu arada veterinere gitmedim. bilmeden kendi kafama gore teshis koymam yanlis eminim. ama inanin bana 2 aydir kullanmadigim tedavi yontemi kalmadi! kusum elimde öluyor diyebilirim.. cok kotu bir durumda.cok. size de bir danismak istedim.
not: bulundugum sehirde kuslarla ilgilenen pek veteriner yok. bir tane var o da inanin bana pek bir seyden anlamiyor.. olursaniz siz bana yardimci olursunuz. inanin bana cok yardima ihtiyaci var kusumun. lutfen fikrinizi,tavsiyenizi soylemekten cekinmeyin. en kisa zamanda cevaplarinizi bekliyorum.. lutfen yardim edin.lutfen.
not: bulundugum sehirde kuslarla ilgilenen pek veteriner yok. bir tane var o da inanin bana pek bir seyden anlamiyor.. olursaniz siz bana yardimci olursunuz. inanin bana cok yardima ihtiyaci var kusumun. lutfen fikrinizi,tavsiyenizi soylemekten cekinmeyin. en kisa zamanda cevaplarinizi bekliyorum.. lutfen yardim edin.lutfen.