xelil sultan
iyikus.com Üyesi
Bitane sultan çiftim var yumurtlari var ve içinden ses geliyo yani az kaldi çikmaya ama bi 2 dakka önce erkek kusum dişiyi yuvqya sokturmuyor
Bazen olabiliyor bu durum. Bebekle ilgilenmek istiyor ya da ilgisini yumurtalara vermeye başladı. Bu nedenle kabul etmiyor olabilir.
Isıtıyor ve besliyor olabilirler. Aşırı rahatsız etmeyinizSelam kusum yavrudan çikdi ama ikiside yuvada çikmiyorlar ne olmus olabilir
TmmIsıtıyor ve besliyor olabilirler. Aşırı rahatsız etmeyiniz
Simdi disariya çikdilar ama yem vermiyorlarIsıtıyor ve besliyor olabilirler. Aşırı rahatsız etmeyiniz
ilk 12 saat içinde beslemeleri gerekiyor. Genelde hemen beslemeyebiliyorlar.Simdi disariya çikdilar ama yem vermiyorlar
Yarim sahhatdir dişardalar içeri girmiyolarilk 12 saat içinde beslemeleri gerekiyor. Genelde hemen beslemeyebiliyorlar.
Abi erkek yuvada yavruyu isitiyo disi disarda ama disiyi yuvaya sokturmuyo erkekilk 12 saat içinde beslemeleri gerekiyor. Genelde hemen beslemeyebiliyorlar.
Yaveusunun kursaği boş yumurta sarisi veriyimmiilk 12 saat içinde beslemeleri gerekiyor. Genelde hemen beslemeyebiliyorlar.
Selam abi 2 yavruyuda öldürdü disi kusElle Besleme Maması Tarifi
Elle Besleme Maması Tarifi Piyasada yavru ve yetişkinler için satılan özel elle besleme mamaları oldukça kullanışlı lakin fiyatları da ister istemez biraz tuzlu. Bunu diyorum çünkü içinde ki malzemelerin ederi nedir diyorsunuz :) . Eğer alma imkanınız yoksa kendi imkanlarınızla iyi bir mama...iyikus.com
beklediğim durumdu açıkçası. Sultanlarda çok sık olan bir sorun. Bebekleri çekemiyorlar ve nihai durum bu oluyorSelam abi 2 yavruyuda öldürdü disi kus
Bu yüzden de olabilir erkek onu içeriye almiyodubeklediğim durumdu açıkçası. Sultanlarda çok sık olan bir sorun. Bebekleri çekemiyorlar ve nihai durum bu oluyor
çok üzüldüm yazık olmuş, bir daha ki kuluçkada yavrular çıktığında tamamen kendiniz beslemeniz gerekecek gibi görünüyor, hazırlıklı olun, aparat ve mama ile el besleme büyüyecekler.Selam abi 2 yavruyuda öldürdü disi kus