Yardım !

Sevgi Mert

iyikus.com Üyesi
Merhabalar bu kuşlar sizce eş mi 10 gün oldu dişi kuşu alalı bütün yapılması gereken bakımını yapıyorum yumurta maması keçi boynuzu tozu yuvalık takılı hiç girmedi daha yem kusuyorlar birbirlerini kaşıyorlar ama ciflesmediler halâ neden acaba yapmam gereken başka bir şey varmi

Ekli dosyalar

• 20200212_204044.jpg
    20200212_204044.jpg
    847.7 KB · Görüntüleme: 4
Merhaba, bir sürecin geçmesi gerekebiliyor. Sabretmek bu yolda yavru görmenin ilk kuralı. Yem kusma sonrası olması gereken bir kaç adım daha var. Örneğin, yuva inceleme, kemirme oranının artması, yüksek eşleşme bağırmaları, yuvada beraber zaman geçirme ve ardından çiftleşme durumu gözlemlenir. Şuan yem kusma eş olduklarının göstergelerinden ama tam olarak eşler dememize yeterli olmuyor.

Oyla 0
Peki yuvaya ne zaman girerler hiç ilgilenmiyorlar şu anda korkuyorlar gibi sanki yuvadan bisey yapmam gerekiyormu

Oyla 0
Merhabalar bu kuşlar sizce eş mi 10 gün oldu dişi kuşu alalı bütün yapılması gereken bakımını yapıyorum yumurta maması keçi boynuzu tozu yuvalık takılı hiç girmedi daha yem kusuyorlar birbirlerini kaşıyorlar ama ciflesmediler halâ neden acaba yapmam gereken başka bir şey varmi
Kuşların üzerine fazla düşmeyin bence. Onlar hazır hissettiklerinde çiftleşme gerçekleşir. Yuvayada girerler zamanla. Yapılacak başka bir şey yok. Haftada 2-3 kere mama verin. 10 gün çok çok az bir süre biraz zaman tanıyın kuşlara :) henüz eş olma aşamasındalar

Oyla 0
Geri