Yardım

Sevgi Mert

iyikus.com Üyesi
Merhaba herkese ev ortamında çiflestirilmek istenen kuşlar salonda mi yani herkezin durdugu odada mi yoksa sessiz bir odada mi kaLmali eş kuşlarim vat artik eminim es olduklarindan tek sorun çiflesmiyorlar ve yuvaya girmiyor dişi kuşum ceresi kahverengi ye döndü yuvaya da girmedi hiç onun dışında erkek kuşuma kur bile yapıyor kaşıyor

Merhaba eğer salonda keyifleri iyiyse ortam değişikliği yapmaya gerek kalmıyor. Fakat çok ayak altı bir yerde ise mutlaka değiştirin. Kuluçka esnasında strese girebiliyorlar. Henüz yuva incelemeleri başlamamış ise oda değişimi daha uygun olacaktır.

Oyla 0
Dün sessiz bir odaya koydum gün boyu hiç ötmediler keyifsiz gibiydiler eski yerine salona koydum iki kuşumda kızgın su anda sadece dişi çiftleşmek istemiyor yuvayla ilgilenmiyor

Oyla 0
Yer degisikliginde hemen ortama alismazlar en az 3 gun sure tanimak gerekiyor ama tv odasindaysa ses gurultu varsa ciftlesmesi zamani uzatiyor

Oyla 0
Erkek olan kuşum dişinin yanında sanki küçük kalıyor biraz bu engel olurmu çiflesmelerine birde sizce yeterince kızgınlarmi su anda

Ekli dosyalar

• 20200222_164813.jpg
    20200222_164813.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 2
  • 20200222_164719.jpg
    20200222_164719.jpg
    932.5 KB · Görüntüleme: 2
  • 20200222_164657.jpg
    20200222_164657.jpg
    808.6 KB · Görüntüleme: 2
Oyla 0
İlla çiftleşmelerimi lazım? Anlaşıyolar işte ne güzel daha ne istiyosun? Kendi haline bırak kuşları bence. Nedir bu üretim sevdası anlamıyorumki. Kuşlar çiftleşsin diye olmadık vitaminler, katkılar, ilaçlar, antibiyotikler, mantar ilaçları abuk sabuk bir sürü şey verenler var kuşlara. Gerek yok arkadaşlar bakımlarını yapın bırakın kendi hallerine.

Üretim yapmak okadar kolay bir iş değil! Bunun hastalığı var, kara beneği var, yavru ölümleri var varda var. Uğraşmayın...

Oyla 0
Y
İlla çiftleşmelerimi lazım? Anlaşıyolar işte ne güzel daha ne istiyosun? Kendi haline bırak kuşları bence. Nedir bu üretim sevdası anlamıyorumki. Kuşlar çiftleşsin diye olmadık vitaminler, katkılar, ilaçlar, antibiyotikler, mantar ilaçları abuk sabuk bir sürü şey verenler var kuşlara. Gerek yok arkadaşlar bakımlarını yapın bırakın kendi hallerine.

Üretim yapmak okadar kolay bir iş değil! Bunun hastalığı var, kara beneği var, yavru ölümleri var varda var. Uğraşmayın...
Ya doğru haklisiniz da insan haliyle istiyor yavru almak

Oyla 0
Geri