Duygumaviş
Forum Sakini
48gr şuan 1 hafta önce 61gramdı az önce dışkıladı dışkısında sindirilmemiş yemler vardı ve dışkı rengi yeşildi.Merhaba, tüyünü atlattıktan sonra ilaç başlamak daha uygun olacaktır ancak bu süreçte ilk olarak iç parazit kullanılabilir. Sitraks, nilverm gibi. İyi beslendiğinden emin olunuzsafralı dışkılaması var.
Merhaba hemen alıyorum,1 haftada 13 gr kayip ciddi bir sorun
ben olsam vakit kaybetmeden eczaneden bactrim şurup alırım
Ve reçetesiz vermiyorlarmış.nasıl yapacağım1 haftada 13 gr kayip ciddi bir sorun
ben olsam vakit kaybetmeden eczaneden bactrim şurup alırım
Evet daha öncede olmuştu.Daha öncede yemli dışkı sorunu olmuştu değil mi bu kusta? Benelux e en yakın yem şuan versele laga ki mannes paketi ki almissiniz. Yeni yem gerekiyorsa king profesyonel üretici yemi de iyi. Şuan onu kullaniyorum. Arkadaşların önerileri dinlenebilir ancak yem degisimininde etkileri olabilir geçici olarak belirtmek isterim
Tamamdır cumartesi günü elimde olacak.Baytril %2,5 için
10-12 damla verilmelidir. Ağızdan ise 1 damla daima
Çok doğru söylüyorsunuzZaten pelet yem artık daha uyguna gelmiş oluyorKuru yem olmuş 500 tl
2 kg pelet daha uzun gidiyor.
Merhaba dün ilacımız geldi.
Baytril %2,5 ağzına damlattım bir damla
Fakat baya kötü oldu
Kustu bi süre kendine gelemedi hemen bir iki damla su içirdim ağzının kenarını temizledim.
sizce bir damla baytrile üç damla su ile karıştırsam öyle versem nasıl olur bilemedim
ağızdan damlatmada tecrübeli değilseniz eğer suluğuna koyarak da uygulayabilirsinizMerhaba dün ilacımız geldi.
Baytril %2,5 ağzına damlattım bir damla
Fakat baya kötü oldu
Kustu bi süre kendine gelemedi hemen bir iki damla su içirdim ağzının kenarını temizledim.
sizce bir damla baytrile üç damla su ile karıştırsam öyle versem nasıl olur bilemedim