Kuşum kusuyor bazende kusma hareketi yapıyor ama kusamıyor ötmüyor titriyor sürekli uyuyor bazen çok az cik cik diye ötüyor salıyorum uçmuyor kafesin ve kendisi kokuyor 3 4 gündür ilacını kullanıyorum suya damlatıp ilacın adı avi-ast .
Kuşum kusuyor bazende kusma hareketi yapıyor ama kusamıyor ötmüyor titriyor sürekli uyuyor bazen çok az cik cik diye ötüyor salıyorum uçmuyor kafesin ve kendisi kokuyor 3 4 gündür ilacını kullanıyorum suya damlatıp ilacın adı avi-ast .
Bu şekilde
Çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda toparlar kendini...Dışkılar çok kötü değil. Acaba üşütmüş olabilirmi? Cereyanda yani hava akımında kaldımı kuş?
Öncelikle yemini değiştirin. Garden mix yada beaks tavsiye ederim.
Ve yarın eczaneden polivit vitamin alın. Tam dolu suluğa 5 damla damlatın ve 2 gün kullanın. Vitaminli suyu 8 saatte bir tazeleyin. Kuşu sıcak tutmaya çalışın..
Eğer vitaminden sonra geçmez ise tekrar yazın...
Üşütmüş olabilir elimle biraz ısıttım uyudu ama kaçmak istiyor elimden bıraktım kendisi hep uyuyorDışkılar çok kötü değil. Acaba üşütmüş olabilirmi? Cereyanda yani hava akımında kaldımı kuş?
Öncelikle yemini değiştirin. Garden mix yada beaks tavsiye ederim.
Ve yarın eczaneden polivit vitamin alın. Tam dolu suluğa 5 damla damlatın ve 2 gün kullanın. Vitaminli suyu 8 saatte bir tazeleyin. Kuşu sıcak tutmaya çalışın..
Eğer vitaminden sonra geçmez ise tekrar yazın...
Üşütmüş olabilir elimle biraz ısıttım uyudu ama kaçmak istiyor elimden bıraktım kendisi hep uyuyor