Yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berna ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berna ak

Forum Sakini
Kuşum kusuyor bazende kusma hareketi yapıyor ama kusamıyor ötmüyor titriyor sürekli uyuyor bazen çok az cik cik diye ötüyor salıyorum uçmuyor kafesin ve kendisi kokuyor 3 4 gündür ilacını kullanıyorum suya damlatıp ilacın adı avi-ast .

Kuşum kusuyor bazende kusma hareketi yapıyor ama kusamıyor ötmüyor titriyor sürekli uyuyor bazen çok az cik cik diye ötüyor salıyorum uçmuyor kafesin ve kendisi kokuyor 3 4 gündür ilacını kullanıyorum suya damlatıp ilacın adı avi-ast .

Avi astın ilaç olduğunu kim söyledi size?

Kuşun dışkılarının resmini atarsanız yardımcı olmaya çalışalım.

İmkanınız var ise kanatlı veterinerine götürün kuşu...

Oyla 0
Oyla 0
Yüklemeye başlaya tiklayin resmi seçin, resmi yükleye tıklayın, aşağıda resim link yaziyor sağ yanında copy var ona tiklayin buraya yapıştırın onu :)

Oyla 0
Ekli dosyayı görüntüle 9407

Az öncede 3 kez denedim bir türlü yükleme yapmamıştı o site şimdi oldu

Dışkılar çok kötü değil. Acaba üşütmüş olabilirmi? Cereyanda yani hava akımında kaldımı kuş?

Öncelikle yemini değiştirin. Garden mix yada beaks tavsiye ederim.

Ve yarın eczaneden polivit vitamin alın. Tam dolu suluğa 5 damla damlatın ve 2 gün kullanın. Vitaminli suyu 8 saatte bir tazeleyin. Kuşu sıcak tutmaya çalışın..

Eğer vitaminden sonra geçmez ise tekrar yazın...

Oyla 0
Dışkılar çok kötü değil. Acaba üşütmüş olabilirmi? Cereyanda yani hava akımında kaldımı kuş?

Ve yarın eczaneden polivit vitamin alın. Tam dolu suluğa 5 damla damlatın ve 2 gün kullanın. Vitaminli suyu 8 saatte bir tazeleyin. Kuşu sıcak tutmaya çalışın..

Çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda toparlar kendini...

Oyla 0

Üşütmüş olabilir elimle biraz ısıttım uyudu ama kaçmak istiyor elimden bıraktım kendisi hep uyuyor

Oyla 0
Geri