Yardımmm!?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buse polat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Buse polat

Dişi muhabbet kuşum yumurtlama döneminde 3.yumurtada yumurta sıkışması yaşadı ve yumurta felci oldu. bizde kendimiz çıkardık ama bir ayağı hiçbir şekilde tutmuyor kipirdatamiyor ancak bacağına ve ayağına masaj yapınca canı acır bir şekilde elimi ısırmaya başlıyor. Ne yapmalıyım?
NOT:lütfen veterinere götür demeyin çünkü hicbirsey anlamıyor daha öncede götürdüm ve kuşum yine aynı sekildeydi ama kuşun hiç bir sorunu yok dedi.

Uzun bir süredir konularınızı ve durumunuzu takip ediyorum. Her kuluçkada benzer sorunlar yaşamanıza rağmen hala aynı kuşu kullanarak üretiyorsunuz. Böyle sorunların tekrar tekrar olması normal. Yumurta felci sonrası düzelmeler olmayabiliyor. Sizin yapabileceğiniz kalsiyum + D vitamini desteği ve birde vazelin türevi bir krem yardımıyla çekiştirmeden ayağına masajlar yapmak. Bunun dışında felç için tek çözüm veteriner olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Herhangi bir ilaç içirip düzelme durumu söz konusu değil :(

Oyla 0
Uzun bir süredir konularınızı ve durumunuzu takip ediyorum. Her kuluçkada benzer sorunlar yaşamanıza rağmen hala aynı kuşu kullanarak üretiyorsunuz. Böyle sorunların tekrar tekrar olması normal. Yumurta felci sonrası düzelmeler olmayabiliyor. Sizin yapabileceğiniz kalsiyum + D vitamini desteği ve birde vazelin türevi bir krem yardımıyla çekiştirmeden ayağına masajlar yapmak. Bunun dışında felç için tek çözüm veteriner olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Herhangi bir ilaç içirip düzelme durumu söz konusu değil :(
Ben bilerek ciftlestirmiyorum çiftleşme döneminde oldukları için çiftleşiyolar.tesekkur ederim bilgileriniz icin

Oyla 0
Ayirabilirsiniz gerekiyorsa baska dosi kus alin cözümü var ama tepkiye gerek yok dogru soyluyor insanlar ilk geldiginizden bu yana takiptediniz

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri