Yaş ve cinsiyet hakkında yorum alabilir miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadir

Yeni Üye
Merhaba bir arkadaşım üretimi bıraktı ve bana bir kuş sahibi olmak istersen hediye edeyim dedi. Ben de bunu beğendim ve aldım. Ortalık karışık ve biraz da yeni bir canlı sahibi olma heyecanı ile soramadım cinsiyetini. Diğer yavrular ile aynı yerde duruyordu. Kardeşi ayırdığı için emin değilim ama sanırım 1 buçuk ay önceki civcivlerden dedi. Kardeşi yanımızda olmadığı için ona soramadım. Kuş bana biraz iri gibi göründü o yüzden söylenenden daha büyük olduğunu düşündüm arkadaşım haricinde bir bilene sorayım dedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
hISmym.jpg
2cEPsF.jpg

Merhaba, kuş maşallah çok tatlı. Cinsiyeti erkek. Mutasyonu onu iri yapan. Henüz gaga siyahlığı gitmediği için en fazla 1,5 aylık olması lazım. Eğitimi için en güzel zamanlar. Bakımıyla ve eğitimle alakalı konulara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Oyla 0
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Mutasyon demişsiniz nedir bu mutasyon? Ne tür bir mutasyon var bu kuşta? Kısaca kırma mı? Ve tahmini olarak ne kırması öyle ise?
Bu arada eğitim ve bakım hakkında olan konuları inceliyorum. Bir de sanırım ishal gibi kuş ve ele aldığımızda kusma eğiliminde. Hasta mıdır yoksa yaşı itibari ile normal mi?

Oyla 0
İngiliz dediklerimizden. Diğer muhabbet türlerine göre iri olanlardan. Kimisi jumbo da diyebiliyor. Kırma ise eğer show jumbo kırmasıdır ama bunu şuan anlamam pek mümkün değil. Gelişimini gözlemlemek lazım (3 ay sonrası). (çek, pakistan, hollanda bunları duymuşsunuzdur)
Kusma durumu şu evrede sindirim sorunuyla alakalı olabilir. Yeni yeni yeme geçtikleri için bu tarz bir durum normal. Onun için kola kırılan aspur ve japon darısı, kızıl darı (dal olan) alıp verebilirsiniz. Daha iyi öğrenecektir yem yemeyi

Oyla 0
Geri