Iyi akşamlar.Bu yavru için iki kere erkek cevabını almıştım. Bende erkek olduğundan cok emindim,erkek yavru isteyen birine hediye ettim.Yavru disi olmuş...cok şaşırdım. Kanatlarida değişmiş. Siyahlık yoktu onceden
Aslında ilk fotoğraf eğer yavru halinin fotoğrafıysa dişi olduğu çok belirgin gözüküyor. Çünkü burun etrafı beyaz. Eğer erkek olsaydı ceresinin rengi mor-pembe renginde olurdu. Burun deliklerinin etrafı da beyaz olmazdı.Iyi akşamlar.Bu yavru için iki kere erkek cevabını almıştım. Bende erkek olduğundan cok emindim,erkek yavru isteyen birine hediye ettim.Yavru disi olmuş...cok şaşırdım. Kanatlarida değişmiş. Siyahlık yoktu onceden
Açıkçası bana başka bir kuş gibi geldi ama tâbi Doğanay hocam siyahlık olabileceğini söyledi bu yüzden sanırım sizin insiyatifinize kalmışKusu seviyoruz alıştık dediler ama erkek istedikleri için elimde olan başka yavru ile degistiricez sanırım. Üretici değilim amatörce evde bir çift kusumdan yavrular oldu. Acemiyim bazı konularda .daha önceki yavrulara böyle birsey olmamıştı.Cinsiyetin böyle değişmesini sormak istedim. Bende lutinolarda hiç böyle siyahlık görmedim. İlk lutino yavrumdu .Anlayamadım değişimleri
Çok teşekkür ederim herkesin bol bereketli hayırlı bir Ramazan geçirmesini Allah'tan niyaz ediyorumHayirli Ramazanlar herkese...
Çok teşekkür ederim herkesin bol bereketli hayırlı bir Ramazan geçirmesini Allah'tan niyaz ediyorum
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar, dilute ile bağlantılı bir durum değil hocam, spangle lekelerine daha yatkın bir benzerliği var. Sadece sormak istedim.Hayirli Ramazanlar herkese...
Bu kuş kesin dişi Erkek olma ihtimali /0Bahsettiğim yavru geldi.burun delikleri beyaz değil açık pembe gibi .Ben halen erkek olabileceğini düşünüyorum.karekter olarak da erkege benziyor elime alınca isirmiyor .otusude cik cik şeklinde hiç muhabbet gibi ötmüyor bu