Yavru dişi yetişkin erkeği taklit edermi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elvis7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elvis7

iyikus.com Üyesi
Merhaba
Bu sabah yine her zamanki gibi uyanır uyanmaz bir araya gelmek için bağıran yavru dişi kuşla yetişkin erkeği aynı kafese koydum. Erkek yemmi kusmaya çalışıyordu bilmiyorum ama yaptığı hareketin aynını dişide yapıyordu. Ayrı kafeslerdeyken böyle bir hareket hiç gözlemlemedim 2 haftadır, ancak ne zaman bir araya gelseler dişide yapıyordu bugün yakalayıp video çekebildim paylaşıyorum. Ben dişi yeni geldiğinden bir sorunu olabilirmi acaba deyip bir araya getirmekten kaçındım hep ama bugün sanki taklit ediyor gibi geldi. Böyle birşey mümkünmü? Hal ve hareketlerinde aşırılık yok birbirlerini kaşıyorlar iyi geçiniyorlar gibi hatta ayrı kafeste yemlikten yem yemeyen sadece darı tüketen dişi birleştirdiğimde erkek yemliğe indiğinde oda diğer yemlikten yem yiyor. Kendi kafesinde yemliğe yem koyduğumda yemeyip içine girip eşeliyor ve tüm yemi yere döküyor.
Bu arada erkek tüyde bugün dağıtmış durumda kendini tüyleri max düzensizlikte. Sulukta röhnfried amin forte B var.

Ekli dosyalar

• F2ABB5D2-30AA-41AF-B02A-5F6C8107DAEB.jpeg
    F2ABB5D2-30AA-41AF-B02A-5F6C8107DAEB.jpeg
    285.5 KB · Görüntüleme: 10
  • D97CAAD6-C065-48C7-8F17-0F529EECFBB3.jpeg
    D97CAAD6-C065-48C7-8F17-0F529EECFBB3.jpeg
    334.3 KB · Görüntüleme: 10
  • 3CC94165-49AF-4F55-9072-5306412F6171.jpeg
    3CC94165-49AF-4F55-9072-5306412F6171.jpeg
    270.7 KB · Görüntüleme: 10
maşallah. Henüz eş için erken ama birbirlerini besleme alışkanlığı kazanıyorlar bu güzel.

Oyla 0
maşallah. Henüz eş için erken ama birbirlerini besleme alışkanlığı kazanıyorlar bu güzel.
Adil bey yazdı ama videoyu izlediyseniz kusma hareketi gibi birşey söz konusu değil dimi?
Birde erkeğin dışkısı siz dedikten sonra beni korkutuyo; bu sisli(beyaz kısmın saydam bir şekilde yeşil kısmı örtmesi) dışkı, bugün mama yediler haşlanmış yumurta, irmik, havuç, maydonoz sapı, çok az beyaz peynir hepsini rendeleyip maydonoz sapını ufak doğrayıp verdim az yediler. Erkek tüyden halsiz sanırım ama dişiyle uğraşmaktan vazgeçmiyor ayırsammı bu onu tüydeyken daha çok yorarmı?

Oyla 0
Adil bey yazdı ama videoyu izlediyseniz kusma hareketi gibi birşey söz konusu değil dimi?
Birde erkeğin dışkısı siz dedikten sonra beni korkutuyo; bu sisli(beyaz kısmın saydam bir şekilde yeşil kısmı örtmesi) dışkı, bugün mama yediler haşlanmış yumurta, irmik, havuç, maydonoz sapı, çok az beyaz peynir hepsini rendeleyip maydonoz sapını ufak doğrayıp verdim az yediler. Erkek tüyden halsiz sanırım ama dişiyle uğraşmaktan vazgeçmiyor ayırsammı bu onu tüydeyken daha çok yorarmı?
Beyaz peynir vermeyin @elvis7 hocam

Oyla 0
Geri