minikmichael
Forum Sakini
Mamalarında nasıl bi değişiklik yapabilirim? Mısır unu ya da pirinç unu çökme yapar mı kursaklarındaVerdiğiniz ürünlerden kaynaklı biraz rengi değişmiş ama ishal durumunun biraz katılaşması lazım. Yeni ürün geldiğinde farkı gözlemleyeceğinizi düşünüyorum
İshal durumunda çay demi veriliyormuş. Doğru mu?Verdiğiniz ürünlerden kaynaklı biraz rengi değişmiş ama ishal durumunun biraz katılaşması lazım. Yeni ürün geldiğinde farkı gözlemleyeceğinizi düşünüyorum
Çok güzel bir anlatım olmuş paylaştığınız için teşekkürler. Enfeksiyon olup olmadığını nasıl anlarımishal durumunda evet çaylar verilebilir ama beslenme kaynaklı bir bozukluk ise iş görür. Eğer enfeksiyon sebepli ise işe yaramayacaktır.
Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşları için Bitki Çayları
Muhabbet Kuşları için Bitki Çayları Muhabbet Kuşu Çay içer mi? Muhabbet kuşuna çay zararlı mıdır? Kuşlarınızın ilaç dolabında bitki çaylarının bazı türlerinin bulundurulması önerilmektedir. Bitki çayları; pek çok hastalığın iyileşmesini desteklemek amacıyla sizin için çok önemli olabilir. Bitki...iyikus.com