samet150914
Forum Sakini
36,34,32 ve 30 günlük muhabbet yavruları yem kiriyor diye ayırdım. 30 günlük olan nefes alırken ağzını açıp kapatıyor ve tik tik ses geliyor. ne yapa bilirim?
sadece aspur yiyolar, yulafı ağızda geveliyolar. baba bir tek en küçüğü besliyor arada. hepsini değilBu evrede tik tik durumu hastalık kaynaklı değil genelde.
dişi hala halsiz. baya tüy döktü şimdi dökmüyor. tüydeymiş galibasenin hasta kuşlar ne oldu iyileşti mi?
Allaha şükür iyiler. hepinize teşekkür ederim. iyi ki bu grubu bulmuşum ve üyeyim. Var olun!senin hasta kuşlar ne oldu iyileşti mi?
o daha 40 gunluk. simdidenmi ciftlesmeye hazirlaniyor?Fotoğraf yaniltmiyorsa mavi kuş dişi, diğerleri erkek. Çiftleşme isteyen kuş daha hazirdir. Dişi kuş yakinda eslesecektir.
arada sırada yumurta maması yapabilirsiniz başka elinizden bişey gelmez bide sessiz bi ortam iyi olurbir sorum da olacakti. hasta olan ciftim iyilesti. yuvaya girip cikiyolar. erkek tunekte ciftlesmek istiyor fakat disi yuvaya giriyor. bir birine kur yapiyor kasiyor yem kusuyolar ama. bunlara ne yapayim ben?
genel anlamda demiştim. 40 günlük kuş eşleşmeyecektir tabio daha 40 gunluk. simdidenmi ciftlesmeye hazirlaniyor?