yavru muhabbet kuşu ağız açıp kapatıyor.

samet150914

Forum Sakini
36,34,32 ve 30 günlük muhabbet yavruları yem kiriyor diye ayırdım. 30 günlük olan nefes alırken ağzını açıp kapatıyor ve tik tik ses geliyor. ne yapa bilirim?

Ağzını açıp kapaması esneme amaçlı olabilir. Tik Tik sesleri çıkarması hapşırdığını niteler. Araa bir hapşırabilir ama kuş süreklo veya çok fazla hapsırıyor ise nezle,grip üşütme tarzı bir hastalığı olabilir.

Oyla 0
bir sorum da olacakti. hasta olan ciftim iyilesti. yuvaya girip cikiyolar. erkek tunekte ciftlesmek istiyor fakat disi yuvaya giriyor. bir birine kur yapiyor kasiyor yem kusuyolar ama. bunlara ne yapayim ben?

Oyla 0
Fotoğraf yaniltmiyorsa mavi kuş dişi, diğerleri erkek. Çiftleşme isteyen kuş daha hazirdir. Dişi kuş yakinda eslesecektir.

Oyla 0
Bugün benim kuşum da ağzını açıp kapamaya başladı sürekli.
Hareketliliğinde ve istahinda bir azalma yok. Bir iki gündür konuşmaya çalışıyor mırıldanıyor acaba onunla ilgisi olabilir mi?
(Videosunu ekleyemedim program desteklenmiyor diyor)

Oyla 0
bir sorum da olacakti. hasta olan ciftim iyilesti. yuvaya girip cikiyolar. erkek tunekte ciftlesmek istiyor fakat disi yuvaya giriyor. bir birine kur yapiyor kasiyor yem kusuyolar ama. bunlara ne yapayim ben?
arada sırada yumurta maması yapabilirsiniz başka elinizden bişey gelmez bide sessiz bi ortam iyi olur

Oyla 0
Geri