Ben erkek diye almıştım dişi çıktı ? dişi kuş konuşur muÇok tatlı bir dişi
Linki okudum ama sanki ağızında öyle bir yapı yok gibi sümüksü bir yapı değil daha çok kuru gibi duruyor yem ya da dışkı kalıntısı gibi duruyordişi kuşlar konuşur evet. Daha önce görmeyen bir kuşla deneyimim olmadı. Bundan dolayı bir fikrim yok lakin anlaşabilirler diye düşünüyorum
Pamukçuk gibi. İlaç kullanmak gerekir.
Kuşlarda Pamukçuk (Trichomoniasis)
Kuşlarda Pamukçuk (Trichomoniasis) Enfestasyonu hekimler Trichomoniasis olarak adlandırmaktadırlar. Kuş meraklıları arasında; “Trik”, güvercin ve kumrular için pamukçuk, yırtıcı kuşlarda ise frounce (buruşuk plak) isimleriyle bilinmektedir. Hastalığa ne sebep olmaktadır? Hastalık nedeni tek...iyikus.com
Yine de kontrol ediniz. Dil beyazlaması çok sık gözlemlenmez kuşlarda. Dediğiniz gibi leke ya da anlık bir durum olabilir.Linki okudum ama sanki ağızında öyle bir yapı yok gibi sümüksü bir yapı değil daha çok kuru gibi duruyor yem ya da dışkı kalıntısı gibi duruyor
Tamamdır çok teşekkür ederimYine de kontrol ediniz. Dil beyazlaması çok sık gözlemlenmez kuşlarda. Dediğiniz gibi leke ya da anlık bir durum olabilir.
Şimdi 5 kere falan su içti elime alıp baktım beyaz leke kaybolmuşYine de kontrol ediniz. Dil beyazlaması çok sık gözlemlenmez kuşlarda. Dediğiniz gibi leke ya da anlık bir durum olabilir.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederimOh iyi sevindim. Gagası sorunsuz görünüyor.