Yavru muhabbet kuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaramanN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaramanN

iyikus.com Üyesi
Merhabalar. Yavru 3 haftalık. Bugün baktık yuvadan çıkmış. Anneside yuva da onu bekliyor. Öğlen çıktı geri koyduk, şimdi yine çıkmış. Koysak yine çıkacak. Ne yapmamız lazım annesi babası hayla yuvaya giriyor. Ayrıca kafesteki kağıtları yiyor bir sorun olur mu

Merhaba, yavruyu bazen anne baba atabiliyor. Gördüğünüzde geri koyabilirsiniz tabi zarar vermiyorlarsa. Birazda yuva malzemesiyle alakalı.

Merhaba, yavruyu bazen anne baba atabiliyor. Gördüğünüzde geri koyabilirsiniz tabi zarar vermiyorlarsa. Birazda yuva malzemesiyle alakalı.
Annesi dışarıya çıkmaya çalıştığı zaman onu engelliyor. Mesela yuvadan dışarı bakıyor geçiyor önünü kapatıyor geri itekliyor vs. Tahminimce kendisi çıkıyor ama nasıl anlamadım. Mesela geri koyduk diyelim yine çıkarsa koymasak bir zararı olur mu

Annesi dışarıya çıkmaya çalıştığı zaman onu engelliyor. Mesela yuvadan dışarı bakıyor geçiyor önünü kapatıyor geri itekliyor vs. Tahminimce kendisi çıkıyor ama nasıl anlamadım. Mesela geri koyduk diyelim yine çıkarsa koymasak bir zararı olur mu
Bir de yavru 1 hafta sonra 1 aylık olacak inşaAllah, ortalama 1 aylıkken çıkıyormuş galiba. Ama biraz erken çıktı gibi

Maalesef yavrular genelde düşme eğiliminde. Bilinçli yaptıklarını zannetmiyorum.

Bu arada yuvanın ayarlanabilir bir kademesi varsa o düzenlenebilir. Yuvalığınız nasıl?

Maalesef yavrular genelde düşme eğiliminde. Bilinçli yaptıklarını zannetmiyorum.

Bu arada yuvanın ayarlanabilir bir kademesi varsa o düzenlenebilir. Yuvalığınız nasıl?
Olabilir sürekli yuvadan dışarı kafasını uzatıyor. Yuvalıkta yere çok yakın değil. Ne yapmalıyım böyle sürekli yuvadan bilinçli ve ya bilinçsiz çıkarsa olmaz ki.

kafes tabanında düzenlemeler yapın. Aspur koyun, dal darı varsa koyun. Ola ki tekrar indi orada biraz öğrenme eğilimi göstersin.

dal darı yuvaya koyulabilir sorun olmaz. Bebeklerin daha çabuk öğrenmesine katkı sağlayabilir. Aspur almanız gerekir bu arada Bebekler yem yemeye aspur, japon darısı ve dal darıyla öğrenirler. En azından aspur mutlaka olmalı bence

Geri