minikmichael
Forum Sakini
Kapalı yuvada tutmak kötü hissettiriyo gün boyu pek ışık girmiyo nasıl bişey yapabilirim üşümelerini de istemiyorum
Evet geriden geliyolar özellikle küçük olanın nerdeyse hiç tüyü yok vücudunda. Ama büyük olan tüylendi ve bazı eşyaları kemirmeye de başladı karanlık yuvada canı sıkılıyo sanki. O yüzden büyük bi kutunun içine zemine talaş serip yuvalığı, uyku çadırı gibi bişey var onu ve ilgilerini çekebilecek oyuncakları koymayı düşünüyodumYuvalığın içini temiz tuttuktan sonra orada tutun. Sizinkiler yanlış bilmiyorsam zaten 1 hafta kadar geriden geliyor gelişimi. Tam olarak tüylenene kadar bu şekil devam. Anne-babanın erişimi yok zaten değil mi yuvaya ?
Yuvanın genel olarak karanlık olmasında sorun var mı? Giriş yerini peteğe yasladım ordan da ışık giremiyoMerhaba, yuvadan tüylenip çıkana kadar yavrular için bir ortam hazırlığına gerek yok.
Yuvanın genel olarak karanlık olmasında sorun var mı? Giriş yerini peteğe yasladım ordan da ışık giremiyo
Kaç bebek var toplamda?Yanlarına su da koyuyorum ama başka nasıl ısıtabilirim onları bilmiyorum siz ne önerirsiniz
Teşekkür ederimGelecek A21 mamanızı hazırlarken kaçırmamanız gereken en önemli nokta, mamanın ortalama 39 derecede olmasıdır.
Peteğe yakın tutarken kaçırmamanız gereken diğer husus ise; yuva içinin ortalama 28-30 derece de olması ve nem oranının ortalama 50 olması.
Petek üzerine önüne geniş çok derin olmayan kaplarda su koyabilirsiniz nem yaratmak için. Isı ve nem ölçer edinmelisiniz kontrol için.
Gibi ürünler işinizi kolaylıştıracaktır.