Yavruların üşüdüğünü nasıl anlarım?

minikmichael

Forum Sakini
Biri 40 biri 35 günlük iki yavrum var ama küçüğün gelişimi yavaş olduğu için tüyleri tamamlanmadı, yine de tüylü. Üşümelerinden korkuyorum odalarını değiştirdim kendi odama aldım biraz soğuk oluyo odam ısıtıcı açtım, üşüyüp üşümediklerini nasıl kontrol ederim öğrenmek istiyorum. Ayaklarından mı anlaşılır acaba? Ya da direkt kendilerine dokununca anlayabilir miyim?

ten renkleri açıklaşıyor ve genel olarak soğuk oluyorlar. Başka belirtisi yok

Oyla 0
yani onlara dokunduğumda soğuk olduklarını hissedeceğim değil mi? normalde beslemek için dışarı çıkardıktan bi süre sonra ayakları hafif soğuk oluyo üşüdüklerini öyle anlıyorum.

Oyla 0
odam o kadar soğuk da değil şuan kısa kollu duruyorum ama insan onların üşüyeceğini düşünmeden edemiyo. öyle soğuk değil yani. umarım etkilemiyodur onları

Oyla 0
odam o kadar soğuk da değil şuan kısa kollu duruyorum ama insan onların üşüyeceğini düşünmeden edemiyo. öyle soğuk değil yani. umarım etkilemiyodur onları

odanın soğuk olmasından daha çok, sobanın açılıp kapanmasıyla oluşan ısı değişimleri kuşları hasta edebilir dikkat edin

Oyla 0
odanın soğuk olmasından daha çok, sobanın açılıp kapanmasıyla oluşan ısı değişimleri kuşları hasta edebilir dikkat edin
haklısınız bunu da düşündüm. ısıtıcıyı uzun süre açınca çok fazla sıcak oluyo biraz kapatmam gerekiyo. 1 2 dakika kapatınca da eski haline dönüyo. sizce hiç ısıtıcıyı açmasam mı?

Oyla 0
haklısınız bunu da düşündüm. ısıtıcıyı uzun süre açınca çok fazla sıcak oluyo biraz kapatmam gerekiyo. 1 2 dakika kapatınca da eski haline dönüyo. sizce hiç ısıtıcıyı açmasam mı?

asıl endişelenmeniz gereken şey bu tür ani ısı değişimleridir, kuşlar soğukkanlı canlılar

ortam sıcaklığı 10 derecenin altına düşmüyorsa ve hava akımı yoksa fazla korkmayın. kafesi önü kapanmayacak şekilde örtebilirsiniz.

Oyla 0
asıl endişelenmeniz gereken şey bu tür ani ısı değişimleridir, kuşlar soğukkanlı canlılar

ortam sıcaklığı 10 derecenin altına düşmüyorsa ve hava akımı yoksa fazla korkmayın. kafesi önü kapanmayacak şekilde örtebilirsiniz.
kesinlikle 10 derecenin altına düşmüyo. uyku çadırları da var genelde onun içinde oluyolar. hava akımı da yok ama peteğin yakınlarında duruyo kafes ve yuvaları. dediğim gibi genelde yuvalarının içinde uyku çadırında oluyolar orası daha sıcaktır. teşekkürler yardımınız için

Oyla 0
yüklemeye çalıştım ama kabul etmedi nasıl atabilirim başka şekilde

Oyla 0
Geri