Yok yavru daha 2 günlük diger ikisi yuvada hatta bırı az daha buyudu ama 3 yavru aksam geldıgımde kafese baktım suluk ıcın yerdeydı yasıyordu bende aldım gerı yuvaya koydum yarım saat sonra baktım dısarı atmamıslar suanMerhaba yavru kuşunuz kaç günlük bazı yavru kuşlar kendileri atlayabiliyorlar eğer çok küçük ise altında yatan sebepler olabilir stres birden fazla kulukca yorulma durumu vs.
Erkegi bi alıp yıkadım ılık suyla suan hala yuvada daha atmaz herhaldebazen vücutlarına yapışabiliyor görselde ki gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 30387
Bazen de bakmak istemediği yumurtaya bunu yapabiliyorlar. Kimi zaman kızgın erkekler de yapabiliyor.
kuşlar kuluçka sürecinde o şekilde değil de banyoluk takılarak rahatlatılabilir. Diğer türlü çok sağlıklı olmaz. En temel görevi erkeğin hem dişiyi beslemek hem de kendisini stabil tutabilmekten geçiyor. Çok yorucu bu işlem ve buna ek olarak düşen vücut ısısını arttırmak için uğraşması epey yıpratıcı olacaktır.Erkegi bi alıp yıkadım ılık suyla suan hala yuvada daha atmaz herhalde
Hocam yavruyu daha atmadı birde folluk baya kötü kokuyor hep dıskı öncesinde granul koymustum yuvalıga ama hepsini attılar dısarı yeni bi folluga talas koyup yavruları ona gecırsem olurmu cunki dışkı fılan var içinde yavrulara zararlı olur gibi geldikuşlar kuluçka sürecinde o şekilde değil de banyoluk takılarak rahatlatılabilir. Diğer türlü çok sağlıklı olmaz. En temel görevi erkeğin hem dişiyi beslemek hem de kendisini stabil tutabilmekten geçiyor. Çok yorucu bu işlem ve buna ek olarak düşen vücut ısısını arttırmak için uğraşması epey yıpratıcı olacaktır.
Değiştirin tabi hatta bit olayı ile uğraşan biri olarak söylemek istiyorum ki iki günde bir folluk temizliği yapınHocam yavruyu daha atmadı birde folluk baya kötü kokuyor hep dıskı öncesinde granul koymustum yuvalıga ama hepsini attılar dısarı yeni bi folluga talas koyup yavruları ona gecırsem olurmu cunki dışkı fılan var içinde yavrulara zararlı olur gibi geldi
Hocam folluk kokusu çok ağır oluyor hocalarımın da dediği gibi temizlik şart, ancak benim başıma şöyle bir şey geldi, folluğu temizledikten sonra anne baba yavruları 1 gün beslemediler folluğa girmediler bile, sebep olarak stres ve folluk kokusu olarak düşündük. Ben kekik kullanıyordum follukta, temizlerken dışarı aldığım pis eski kekikten tekrar folluğa koyduğumda anne baba girdi ve besledi.Hocam yavruyu daha atmadı birde folluk baya kötü kokuyor hep dıskı öncesinde granul koymustum yuvalıga ama hepsini attılar dısarı yeni bi folluga talas koyup yavruları ona gecırsem olurmu cunki dışkı fılan var içinde yavrulara zararlı olur gibi geldi
Bende yavrudan once folluga mısır granulu koymustum ama hep atmıslar oynamakta istemıyorum ama baya kirli gözüküyor sanırım bi şansımı deneyecegim eldivenle filan baska folluga alacagım yavrularıHocam folluk kokusu çok ağır oluyor hocalarımın da dediği gibi temizlik şart, ancak benim başıma şöyle bir şey geldi, folluğu temizledikten sonra anne baba yavruları 1 gün beslemediler folluğa girmediler bile, sebep olarak stres ve folluk kokusu olarak düşündük. Ben kekik kullanıyordum follukta, temizlerken dışarı aldığım pis eski kekikten tekrar folluğa koyduğumda anne baba girdi ve besledi.