Yem Değişikliği HK.

siradaninsan

iyikus.com Üyesi
Merhaba,
Versele laga prestige (budgies) yemini kullanıyorum ve yem üstünde 200gr akdarı ve 200gr aspur karıştırıyorum. Toplamda 1.4kg bir yem elde ediyorum. Fakat malum yaz ve versele laga 35tl + 7 tl aspur akdarı 42TL'ye mal oluyor 1400gr yem için ideal mi ideal aslında parası değil olay tam olarak.. Olay versele laga içeriğinde çok fazla yulaf var ve bu yulafları ayıklamak cidden zulüm bana önerebileceğiniz yulaf olmayan yem markası var mı?

Gardenmixin pembe şeritlisine baktım yulaf yok ama aspurda yok

1625245211704.png

fotoğrafa bakınca sarı darıda çok fazla gözüküyor yemde..

önerilerinizi bekliyorum..

King, benelux güncel kullandığım iki marka şuan. Yulaf yok içerisinde ancak tek tük içine karışmışsa var.

Oyla 0
Benelux’un %35 aspurlu olan karışımını tavsiye ederim. Kaliteli yemdir..

Eğer yok internetten alamam derseniz de Garden Mix Platin Pembe Paket ya da Beak's Deluxe alabilirsiniz...

Oyla 0
Merhaba,
Versele laga prestige (budgies) yemini kullanıyorum ve yem üstünde 200gr akdarı ve 200gr aspur karıştırıyorum. Toplamda 1.4kg bir yem elde ediyorum. Fakat malum yaz ve versele laga 35tl + 7 tl aspur akdarı 42TL'ye mal oluyor 1400gr yem için ideal mi ideal aslında parası değil olay tam olarak.. Olay versele laga içeriğinde çok fazla yulaf var ve bu yulafları ayıklamak cidden zulüm bana önerebileceğiniz yulaf olmayan yem markası var mı?

Gardenmixin pembe şeritlisine baktım yulaf yok ama aspurda yok

Ekli dosyayı görüntüle 18393

fotoğrafa bakınca sarı darıda çok fazla gözüküyor yemde..

önerilerinizi bekliyorum..
Garden mix pembe şerit kullandım fakat çok fazla yulaf vardı kuşu tüyden tüye soktu.
Paketten pakete çok fark oluyor kullanıp bu sorunu yaşamayan da var ama ben paketi bitiremedim bile kötü bir deneyim oldu şahsen.

Oyla 0
Kapalı paket yemlerin neredeyse hepsinde bu sorun var. Ya aşırı yulaf olur ya hiç aspur olmaz ya tohum dengesi saçma olur. Türkiye de çoğu yem böyle şu an. Ben genelde Garden, Gold Wings premium, Vitakraft felan alıp içine aspur ilavesi yapıyorum.

Oyla 0
Garden mix pembe şerit kullandım fakat çok fazla yulaf vardı kuşu tüyden tüye soktu.
Paketten pakete çok fark oluyor kullanıp bu sorunu yaşamayan da var ama ben paketi bitiremedim bile kötü bir deneyim oldu şahsen.
şuan hangi yemi kullanıyorsunuz?

"Garden mix pembe şerit kullandım fakat çok fazla yulaf vardı" demişsiniz ama paket içeriğinde yulaf yok.

Son düzenleme:
Oyla 0
şuan hangi yemi kullanıyorsunuz?

"Garden mix pembe şerit kullandım fakat çok fazla yulaf vardı" demişsiniz ama paket içeriğinde yulaf yok.
Bilemiyorum belki içeriği güncellenmiştir 1 sene önce kullandım ben.
Uzun zamandır beaks deluxe kullanıyorum memnunum aslında sorun yaşamadım tavsiye edeceğim bir yem.
Ama forumda gördüğüm kadarıyla benelux almayı düşünüyorum petmarketburada üzerinden.
Geçersem benelux yeme geçeceğim.

Oyla 0
Bilemiyorum belki içeriği güncellenmiştir 1 sene önce kullandım ben.
Uzun zamandır beaks deluxe kullanıyorum memnunum aslında sorun yaşamadım tavsiye edeceğim bir yem.
Ama forumda gördüğüm kadarıyla benelux almayı düşünüyorum petmarketburada üzerinden.
Geçersem benelux yeme geçeceğim.
Çok dengesiz karışımları var. Paketten pakete değişiyor içerikler. Benim aldığımda da ak darısı yoğundu mesela...

açık bölünmüş yem almak pek sıcak gelmiyor bana x gün kullanıp sonra satıştan kalkınca sıkıntı olacak tekrar yem değişikliği olacak beaks alıp deneyebilirim veya versele laga devam edebilirim teşekkürler öneriler için

Oyla 0
1.5 yıldır kullanıyorum dediklerinize katılıyorum çok yulaf var. sonunda değiştirdim yemi

Oyla 0
Geri