Yem Karışımım Nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Arkadaşlar selam. Garden Mix Plat kullanıyorum. Son zamanlarda, bir tık fazla toz sorunu olduğundan dolayı bütün yemleri güzelce elekten geçirdim. Tozlarından tamamen arındırdım.
Ek olarak Boncuk aspir çekirdeği yemediği için onları da ayıkladım. %99 oranında temizledim:D Garden Mix'te aspur az olduğu için bir çay bardağı aspur ekledim ve bir tutam da yulaf ekledim
Sizce yem karışımı iyi mi?

Bu yemlikteki görünüşü

Bu da kavanozdaki görünüşü

Moderatörün son düzenlenenleri:
1 kg yemde 25 g yulaf yeterli olur. Aspur 350,400 gr olması iyi olacaktır

Oyla 0
Siyahlar şalgam tohumu sanırım. Muhabbet kuşlarının tüketmeyi sevdiği bir tohum değil. Yulaf çok fazla hala ama sorun değil

Oyla 0
Kardesim yulaf yemin icinde olmaz sebebine gelince kuslar yulafı cok sever ilerleyen zamanlarda yemligi eselediklerini göreceksin yulaf bulmak icin harici olarak verir isen yulafı iyi olur Hafta da 1 kez ayrı bir kapta vermen yeterli olacak fazla vermeden

Oyla 0
Kardesim yulaf yemin icinde olmaz sebebine gelince kuslar yulafı cok sever ilerleyen zamanlarda yemligi eselediklerini göreceksin yulaf bulmak icin harici olarak verir isen yulafı iyi olur Hafta da 1 kez ayrı bir kapta vermen yeterli olacak fazla vermeden
Tamamdır, teşekkürler abi. Yemlerin içindeki yulafları birazcık ayıklayayım bari. Yeni yem alınca da eklemem ek olarak yulaf.

Oyla 0
Oyla 0
Bu yemi bu sekilde bitir artik diger yem alacagın zaman akdarı aspur al yulaf koyma icine :)

Oyla 0
Geri