Konuyu açtığım zaman takmıştım. Hâlâ içmediler.acilen suluk takın
Oraya taktım şimdi ama içebilecekleri kadar aşağıda değil.3. resimde görülen suluğu taktığın telin altındaki tele takarsan yavrular yerde olduğu sürece rahat içebilirler Akif..
Ekli dosyayı görüntüle 15238
Pistir onlar tünek alırım bugün yarın ?Bahçeden bir tane dal kap gel..![]()
Hava akışı yok ancak ortam kuşlar için yeterli sıcaklıkta olmayabilir (ıslandıklarında) Bunun için endişe ettim aslında.Zemine temiz kapta su da koyun ıslansınlar çok sorun olmaz. Ortamınız sıcak ve hava akımı yoksa sorun teşkil etmeyecektir.
Vitamin, biyotinden kastınız B vitamini mi oluyor? Elimde Gervit-w, Tollyamin Forte, Taubenfit var vitamin olarak. Tollyamin'i kullanıyorum o zaman?suya ara sıra vitamin/biyotin damlatırsanız uygun olur.
Şimdi gel bunları sahiblendir bakalım kıyamamki ben?MAŞALLAHYavrulardan 2 tanesi yeme düştü şuanlıkŞuan mama kabına yem ve dal darı koyuyorum az miktarda, ara ara yiyorlar. Ne zaman yemlikten yemeye başlarlar belli bir süresi var mı? Kısacası Tabandaki yemleri ne zaman tabandan alıp yemliğe koyabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 15225Ekli dosyayı görüntüle 15227Ekli dosyayı görüntüle 15228Ekli dosyayı görüntüle 15229
Off sorma ya? Çocuklarımı satıyormuşum gibi hissediyorum kendimi.. Nasıl kıyacağım bilmiyorum? İnşallah iyi ellere giderler tek isteğim bu.. Sanırım @Muratsani 'nin yaptığı gibi müşterileri de seçeceğim ?Şimdi gel bunları sahiblendir bakalım kıyamamki ben?MAŞALLAH
Ohoo, müşteri demeye şimdiden başlamışız? Hiç müşteri kelimesini kullanmadım biliyo musun? Ne bu sende ki hırs böyle hahaOff sorma ya? Çocuklarımı satıyormuşum gibi hissediyorum kendimi.. Nasıl kıyacağım bilmiyorum? İnşallah iyi ellere giderler tek isteğim bu.. Sanırım @Muratsani 'nin yaptığı gibi müşterileri de seçeceğim ?
Ya sen beni acemi sanıyorsun ama acemi olan ben değil kuşlarımdı bi kere