Yem önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExcaliBOR

Forum Sakini
Yem olarak hangi markayı seçmeliyim ilk aldığım ballı falandı tabi o zaman bilmiyorum zararlı olduğunu .Şu an ne önerirsiniz ? Yemler çok pahalı olmazsa iyi olur.

Forumumuz tarafından;
Benelux budgies
Versele laga budgies
Witte molen önerilmekte. Ancak sizin versele laga almanız daha mantıklı çünkü diğerleri 5 kilo gibi satılıyor. Gardenmixi önerenlerde var ancak tohum karışımlarının orantısız olduğu söyleniyor kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Oyla 0

Oyla 0
Forumumuz tarafından;
Benelux budgies
Versele laga budgies
Witte molen önerilmekte. Ancak sizin versele laga almanız daha mantıklı çünkü diğerleri 5 kilo gibi satılıyor. Gardenmixi önerenlerde var ancak tohum karışımlarının orantısız olduğu söyleniyor kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Ben forumdan değilim sanırım :) Siz forumda yokken ben garden mix öneriyordum ;)

Oyla 0
Sıkıntınız nedir Ümit Bey? Gardenmix'e yada size ters birşeymi söylenmiş? Gardenmixide öneriyorlar ama kullanmadığım için yorum yapamayacağım yazdım. Siz forumda varken ben yokken vs ne alaka ?

Şu alaka forum tarafından önerilen yemler denince forumda sadece benelüks ve versele önerilmiyor. Ben ve kullanan bir çok kişi garden mixte öneriyor. Ayrıca forumda ben dahil bazı arkadaşlarımızda mesele versele lagayı önermiyor. Yani öneri yaparken forum adına değilde kendi adınıza yapın. Ayrıca sıkıntı yapsaydım daha farklı bir şekilde ifade ederdim :)

Oyla 1
Şu alaka forum tarafından önerilen yemler denince forumda sadece benelüks ve versele önerilmiyor. Ben ve kullanan bir çok kişi garden mixte öneriyor. Ayrıca forumda ben dahil bazı arkadaşlarımızda mesele versele lagayı önermiyor. Yani öneri yaparken forum adına değilde kendi adınıza yapın. Ayrıca sıkıntı yapsaydım daha farklı bir şekilde ifade ederdim :)
Yazış tarzınız garip birazda. Ozaman yazılan posta önerinizi yazın sizde yazan kişiye laf etmek yerine alıkoyan yok çünkü. Nasıl ifade edeceğinizde pek önemli değil bu arada.

Oyla 0
Yazış tarzınız garip birazda. Ozaman yazılan posta önerinizi yazın sizde yazan kişiye laf etmek yerine alıkoyan yok çünkü. Nasıl ifade edeceğinizde pek önemli değil bu arada.

Yani konuyu farklı yere çeken sensin ben o mesajı laf atmak için değil öylesine espri olsun diye yazmıştım. Muratsani de gülüp geçmiş :)

Oyla 0
Rüştü, @Ümit T. 'nin de dediği gibi forum geneli gibi değil de bireysel önerilerini belirtirsen daha uygun olabilir. Genelleyerek forum da da en çok öneriler şu şekildedir tarzında bir yorum devamında uygun olabilir. Çok farklı yem kullanan üye var ve beğeni durumu kişiden kişiye, kuştan kuşa değişebilir.
Lütfen bu konuyu uzatmayalım olur mu? Sorunlar varsa özelden, birbirinizi kırmadan halletmeye bakınız.
Tartışılacak bir yanı yok çünkü
@ExcaliBOR hocam sizde forum içi biraz konu incelemesi yapın lütfen. Yem konusuyla alakalı onlarca konu ve tartışma mevcuttur. Konuyu cevaplar geldiği için kilitliyorum.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri