Forumumuz tarafından;
Benelux budgies
Versele laga budgies
Witte molen önerilmekte. Ancak sizin versele laga almanız daha mantıklı çünkü diğerleri 5 kilo gibi satılıyor. Gardenmixi önerenlerde var ancak tohum karışımlarının orantısız olduğu söyleniyor kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Rüştü Garden mixi beğenmemesine rağmen es geçmemiş, arada kaynatmış Sen bunu bile yapmadın zalımsınBen forumdan değilim sanırım Siz forumda yokken ben garden mix öneriyordum
Sıkıntınız nedir Ümit Bey? Gardenmix'e yada size ters birşeymi söylenmiş? Gardenmixide öneriyorlar ama kullanmadığım için yorum yapamayacağım yazdım. Siz forumda varken ben yokken vs ne alaka ?Ben forumdan değilim sanırım Siz forumda yokken ben garden mix öneriyordum
Sıkıntınız nedir Ümit Bey? Gardenmix'e yada size ters birşeymi söylenmiş? Gardenmixide öneriyorlar ama kullanmadığım için yorum yapamayacağım yazdım. Siz forumda varken ben yokken vs ne alaka ?
Yazış tarzınız garip birazda. Ozaman yazılan posta önerinizi yazın sizde yazan kişiye laf etmek yerine alıkoyan yok çünkü. Nasıl ifade edeceğinizde pek önemli değil bu arada.Şu alaka forum tarafından önerilen yemler denince forumda sadece benelüks ve versele önerilmiyor. Ben ve kullanan bir çok kişi garden mixte öneriyor. Ayrıca forumda ben dahil bazı arkadaşlarımızda mesele versele lagayı önermiyor. Yani öneri yaparken forum adına değilde kendi adınıza yapın. Ayrıca sıkıntı yapsaydım daha farklı bir şekilde ifade ederdim
Yazış tarzınız garip birazda. Ozaman yazılan posta önerinizi yazın sizde yazan kişiye laf etmek yerine alıkoyan yok çünkü. Nasıl ifade edeceğinizde pek önemli değil bu arada.