Kusura bakmayın. Ama eğer gerçekten bu kadar basit birşeyden dahi üşeniyorsanız evcil hayvan beslemeniz çok saçma. Yemi üflemek zor geliyorsa akıllı yemlik kullanın. Veya hergün iki yemek kaşığı koyup ertesi gün değiştirin. Tabii bundan da üşenmezseniz.Artık her gün yen üfleyemiyorum bu yüzden kabuksuz yem almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi?
Yem üfleme makinaları var ya da youtube üzerinde alternatif çözümler dönüyor.
Yem üflemek bile sizi üşendiriyorsa neden kuş besliyorsunuz?
Yemleri her gün düzenli üflenmeli, tazelenmeli aynı suları gibi.
Kuşlar belirli oranda yem tükettikleri için eğer tek kuşsa 2 çorba kaşığı yem verip ertesi gün üfleme yapmadan yeni yem doldurabilirsiniz.
Sorun üflemekten üşenmek değil. Işim geregi her zaman evde olamiyorum artı ufledigim zaman alt komsumun balkonuna dokuluyor ve o kızıyor bu duruma.Kusura bakmayın. Ama eğer gerçekten bu kadar basit birşeyden dahi üşeniyorsanız evcil hayvan beslemeniz çok saçma. Yemi üflemek zor geliyorsa akıllı yemlik kullanın. Veya hergün iki yemek kaşığı koyup ertesi gün değiştirin. Tabii bundan da üşenmezseniz.
Dediğim gibi akıllı yemlik kullan.Sorun üflemekten üşenmek değil. Işim geregi her zaman evde olamiyorum artı ufledigim zaman alt komsumun balkonuna dokuluyor ve o kızıyor bu duruma.
elektrik süpürgesiyle kabukları çekebilirsiniz, max 10 saniye sürer ve hiçbir yer kirlenmez. yemliğin kapağını açmadan , süpürgeyi yemliğin üzerindeki tüneğe yaklaştırın, gücünü azaltmak için sapındaki havalandırmayı açın
O zaman çöp kutusuna doğru üfleyin.Sorun üflemekten üşenmek değil. Işim geregi her zaman evde olamiyorum artı ufledigim zaman alt komsumun balkonuna dokuluyor ve o kızıyor bu duruma.
Çöp posetine ufleyince yem hep etrafa saciliyorO zaman çöp kutusuna doğru üfleyin.
Siz bilirsiniz yem üflemek gerekli ve yapılması gereken birşey herkes size tavsiyelerde bulundu gerisi size kalmış.Çöp posetine ufleyince yem hep etrafa saciliyor