Yem üflemek istemiyorum. Kabuksuz yem kullananan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mubis10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mubis10

Yasaklanmış Kişilik
Artık her gün yen üfleyemiyorum bu yüzden kabuksuz yem almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi?

Ben akıllı yemlik kullanıyorum. Açık yemdense, akıllı yemliği tercih ederim . Geçenlerde bayram tatilinde yaklaşık 4 gün evde yalnızdı. Yani sürekli temizlemeniz gerekmiyor.

Oyla 0
Yem üfleme makinaları var ya da youtube üzerinde alternatif çözümler dönüyor.
Yem üflemek bile sizi üşendiriyorsa neden kuş besliyorsunuz?
Yemleri her gün düzenli üflenmeli, tazelenmeli aynı suları gibi.

Kuşlar belirli oranda yem tükettikleri için eğer tek kuşsa 2 çorba kaşığı yem verip ertesi gün üfleme yapmadan yeni yem doldurabilirsiniz.

Oyla 0
Artık her gün yen üfleyemiyorum bu yüzden kabuksuz yem almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi?
Kusura bakmayın. Ama eğer gerçekten bu kadar basit birşeyden dahi üşeniyorsanız evcil hayvan beslemeniz çok saçma. Yemi üflemek zor geliyorsa akıllı yemlik kullanın. Veya hergün iki yemek kaşığı koyup ertesi gün değiştirin. Tabii bundan da üşenmezseniz.

Oyla 0
elektrik süpürgesiyle kabukları çekebilirsiniz, max 10 saniye sürer ve hiçbir yer kirlenmez. yemliğin kapağını açmadan , süpürgeyi yemliğin üzerindeki tüneğe yaklaştırın, gücünü azaltmak için sapındaki havalandırmayı açın

Oyla 0
Yem üfleme makinaları var ya da youtube üzerinde alternatif çözümler dönüyor.
Yem üflemek bile sizi üşendiriyorsa neden kuş besliyorsunuz?
Yemleri her gün düzenli üflenmeli, tazelenmeli aynı suları gibi.

Kuşlar belirli oranda yem tükettikleri için eğer tek kuşsa 2 çorba kaşığı yem verip ertesi gün üfleme yapmadan yeni yem doldurabilirsiniz.
Kusura bakmayın. Ama eğer gerçekten bu kadar basit birşeyden dahi üşeniyorsanız evcil hayvan beslemeniz çok saçma. Yemi üflemek zor geliyorsa akıllı yemlik kullanın. Veya hergün iki yemek kaşığı koyup ertesi gün değiştirin. Tabii bundan da üşenmezseniz.
Sorun üflemekten üşenmek değil. Işim geregi her zaman evde olamiyorum artı ufledigim zaman alt komsumun balkonuna dokuluyor ve o kızıyor bu duruma.

Oyla 0
elektrik süpürgesiyle kabukları çekebilirsiniz, max 10 saniye sürer ve hiçbir yer kirlenmez. yemliğin kapağını açmadan , süpürgeyi yemliğin üzerindeki tüneğe yaklaştırın, gücünü azaltmak için sapındaki havalandırmayı açın

Mantıklı :) Şöyle birşeyler olur sanırım;

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri