Yem Yememe

Yeminizden birazını geniş bir tabağa yayıp fotoğrafını çekip yükler misiniz. Saklama kabınızdan da olur.
Aspur tüketiyor muhtemelen. İçeriğinden bir görsel atar mısınız?
Fıstık gibi olan ve deniz kabuğu gibi olan siyah daire içinde belli ettim sadece belirtiklerimi yiyorlar ama öncesinde bu yemin içindeki herşeyi yiyorlardı

Son düzenleme:
Oyla 0
Fıstık gibi olan ve deniz kabuğu gibi olan siyah daire içinde belli ettim sadece belirtiklerimi yiyorlar ama öncesinde bu yemin içindeki herşeyi yiyorlardı
Kuşlar yem seçebiliyor. Daha önce yediğini yemeyebiliyorlar ancak bu mubişler de en azından böyle. Ancak kanaryaları bilemiyorum.

Oyla 0
Y
Yediği tohumlar yulaf ve kenevir. Başka bir markaya geçtiği için yem seçiyor olabilir ya da yem bayat olabilir. Yulaf oranıda fazla geldi bana.
evet öncekinden farklı bir marka şu anda garden mix te kalma fikrindeyim yem yemelerini sağlamak için markayı değiştirmekten başka bir yol varmı? yemin bayat olduğunu nasıl anlarız yemden fotoğrarf atabilirim isterseniz. garden mix bayat çıkabilirmiki güvenilir marka diye biliyorum

Oyla 0
Önceki markanız bitmeden alsaydınız. Yemi ilk olarak karıştırıp verip sonra tamamen gardene geçin derdim.

Oyla 0
Yem dediği gibi arkadaşlarımın bayat olabilir. Aspuru yememe durumu söz konusu olamaz. Nasıl muhabbet kuşunun temel gıdası darılar ise kanaryanın da aspur

Oyla 0
Geri