Yeni Aldığım Muhabbet Kuşum Değişik Ötüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cartélle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cartélle

Yeni Üye
Merhabalar. Öncelikle forumda yeniyim ve konuyu yanlış yere açtıysam kusruma bakmayın.

1-2 gün önce 5-6 aylık bir muhabbet kuşu aldım fakat ötüş şekli normal muhabbet kuşlarındaki gibi değil. Hastalık belirtisi olduğunu zannetmiyorum çünkü hareketlerinde bir anormallik gözlemlemedim. Acaba alışma sürecinde olduğundan dolayı mı böyle yoksa tür ile mi alakalı? Ya da bulunduğu ortamdaki başka bir şeyden dolayı mı? Video linkini alt kısma bıraktım.

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Kuşunuzun ciddi solunum yolu enfeksiyonu var ilerlemiş ilaç önerisi konusunda daha bilgili hocalar yardımcı olacaktır. İlaç kullanımı şart bana kalırsa güncel dışkı resminide görebilir miyiz

Geçmiş olsun. İlaçları temin edene kadar suyuna kekik çayı damlatınız nefesini açacaktır. Eğer doksimis bulamazsanız Altay ecza deposundan kargolatabilirsiniz. İletişim Numarası: (0374) 217 50 50

Geçmiş olsun. İlaçları temin edene kadar suyuna kekik çayı damlatınız nefesini açacaktır. Eğer doksimis bulamazsanız Altay ecza deposundan kargolatabilirsiniz. İletişim Numarası: (0374) 217 50 50
İstanbul içi temin edebileceğimiz herhangi bir yer var mı peki? Veteriner veya eczacılarda herhangi bir doksisiklin içeren ilaç bulunur mu?

kuş ciddi hasta

veteriner kliniklerinden doksisiklin etken maddeli herhangi bir antibiyotik satin alabilirsiniz

ilacı alınca buraya yazınız

bunun dışında verilebilecek tavsiye yok maalesef

Geri