Yeni kafes

Mithrandir

iyikus.com Üyesi
Eski kafes atıldı yerine yenisi alındı boyut bayağı geniş kuş mutlu arkadaş bütün gün cıvıl cıvıl öttü ve bana daha sakin yaklaşmaya başladı yeni bir mekanda olduğu için sanırsam yeni vitamin yepyeni taze yemler ve bol bol meyve sebze alındı düzene girdik hep hastalık rahatsızlık olmasın dedim şöyle şunu sizinle paylaşayım dedim Teşekkürler yardımlarınız için

Eski kafes atıldı yerine yenisi alındı boyut bayağı geniş kuş mutlu arkadaş bütün gün cıvıl cıvıl öttü ve bana daha sakin yaklaşmaya başladı yeni bir mekanda olduğu için sanırsam yeni vitamin yepyeni taze yemler ve bol bol meyve sebze alındı düzene girdik hep hastalık rahatsızlık olmasın dedim şöyle şunu sizinle paylaşayım dedim Teşekkürler yardımlarınız için
Tebrikler:) Ve sevindim doğrusu, umarım sağlıklı yeni bir süreç yaşarsınız :giggle:

Hayırlı olsun. Sağlıklı mutlu günlerinizde kullanmak nasip olur inşallah.

Hocam konudan alakasız bir sorum olacaktı.
1- kuş balkonda duruyor gibi gördüm.
2- profilinizde adana yazıyor bu zamanlarda sıcaklığı nasıl bilmiyorum. Bu zamanlarda ülke genelinde balkon mevsimi bitti. adana sıcak memleket ancak özellikle geceleri serinlik varsa kapalı olsada balkonda bakılması çok uygun olmaz.

Bizim forumda öyle kafes, kafes ortamı vs. paylaşmak zor iş. İki kere düşüneceksiniz... Yoksa böyle bombardıman gelir :D çok iyi ya...
Sadece düzgün fotoğraf çıksın diye oraya almıştım oysa ki kuş için ısıtıcı aldım odasında sürekli ısıtıcı çalışıyor mesafesi filan iyi ayarlı merak etmeyin

Geri