Yeni kuş bakımı hakkında sorular

Goldroger

Yeni Üye
Öncelikle merhaba benim şuan 2 aylık kuşum var 1 aydır bende sayfanın her konusunu takip ettim ama bölümler parça parça olduğu için neyin ne kadar gerekli olduğunu öğrenmek için yazıyorum. Öncellikle kuş kafesinden başlıyım kafeste aynasız salıncak iki kumlu tünek akıllı yemlikte kuru mama satın aldığım altı ızgaralı değil kafesin ama renksiz doğal yaprak A4 kağıdı kullanıyorum, yaş mama kuş kumu ve beyaz ve kahverengi taş mineral blokla gagalama taşı sanırım onlar var ve multivitamin aldım yani birkaç vitaminin karışımı ama tek tek b vit. vs vs almama gerek var mı? oyuncak olarak evde zilsiz renkli veya tekli boncuklu birşeyler astım ama hiç umrunda bile olmadı oyuncak gerekli mi (ki en kısa zamanda alacağım) ve probiyotik özellikle bazı yerlerde yazılmış bazı başlıklarda yok gereklimidir ? Ve şuan sağlığı yerinde ama acil birşey olur da diye evde tutmam gereken bir ilaç varmı mesela dışkısı değişirse vermem gereken, gaga kırılmaları gördüm öyle durumlarda vs ve son olarak başka gerekli şu olmalı kuş için diyebileceğimiz bir şey var mı mesela çimlenme otlar gerekli mi (mama içinde tohumlar var ama bazılarını yemiyor ) ve ilerde hazır mama vermeyip kendim hazırlamayı düşünüyorum yeterli olur mu ? Son bir sorum daha var yem markaları trendyoldan aldım bilindik ama okuduğum kadarıyla hiç iyi değilmiş vitaminlerin yemlerin kumların markalarıyla şunlari alabilirsiniz diyebileceğiniz markalar var mı ? Şimdilik aklimdakiler bu kadar çok teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 11174

Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhabalar. Hoşgeldiniz öncelikle...

Ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Konuyu inceledikten sonra kafanıza takılan diğer noktaları belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız...

Oyla 0
Çok güzel bir paylaşım olmuş sadece vitamin ve probiyotik te emin olamadım o kadar geri kalan herşey var çok teşekkür ederim

Oyla 0
En sık ve düzenli verdiğim ürün probiyotik,vitamin peletten dolayı ay da bir veriyorum artık.İlaç konusunda ise kafama göre kullanmadım hiç ama elimin altında bulunsun diye Sulphamezatine,Sitraks ve iç mantar ilacı bulunduruyorum.

Oyla 0
En sık ve düzenli verdiğim ürün probiyotik,vitamin peletten dolayı ay da bir veriyorum artık.İlaç konusunda ise kafama göre kullanmadım hiç ama elimin altında bulunsun diye Sulphamezatine,Sitraks ve iç mantar ilacı bulunduruyorum.
Probiyotik kullandığınız markayı da verebilir misiniz

Oyla 0
Konuyu inceleyin isterseniz...

Oyla 0
Geri