Mine girginer
iyikus.com Üyesi
Merhaba , muhabbet kuşum Badem in dışkısı yeşil iz bırakıyor. 1 ay kadar önce konu açmıştım ama çok dallanıp budaklandı, yeni konu açmayı uygun gördüm.
1 ay kadar önce dışkıdaki bozulmanın yemden olduğunu düşünüp yemini değiştirdik, yeniledik.
İlaç olarak 7 gün fungostatin ve Cipro birlikte verdik. Daha sonrasında probiyotik ve elektrolit kullandık. Arada yeşil nane, kekik havuç içerikli mamalar verdim.
1 aydır tam bi düzelme hiç olmadı.
Bu alttaki resim dün geceki dışkı resimleri. Evvelsi gün çok daha yeşildi. Fosforlu bi yeşil.
Genel olarak görünüşü iyi dışarı çıkıp uçuyor konuşuyor fakat bu gün daha çok uyudu kafeste.
Aniden kötü olur diye korkuyorum.
Yazlıktaydım Bursa ya geldim, yani ilaç vs. önerirseniz daha kolay alabilirim.
1 ay kadar önce dışkıdaki bozulmanın yemden olduğunu düşünüp yemini değiştirdik, yeniledik.
İlaç olarak 7 gün fungostatin ve Cipro birlikte verdik. Daha sonrasında probiyotik ve elektrolit kullandık. Arada yeşil nane, kekik havuç içerikli mamalar verdim.
1 aydır tam bi düzelme hiç olmadı.
Bu alttaki resim dün geceki dışkı resimleri. Evvelsi gün çok daha yeşildi. Fosforlu bi yeşil.
Genel olarak görünüşü iyi dışarı çıkıp uçuyor konuşuyor fakat bu gün daha çok uyudu kafeste.
Aniden kötü olur diye korkuyorum.
Yazlıktaydım Bursa ya geldim, yani ilaç vs. önerirseniz daha kolay alabilirim.