Yine Kafes problemi

GüzelKuş

Veteran
Konuyu bilmem kaçıncı kere açtım bilmiyorum. Kıssanız haklısınız. Bir süre önce internetten kafes almıştım biliyorsunuz, ürünleri karıştırıp yanlış kafes gelmişti. Bugün tekrar geldi kargocular sağolsun yamuk yuluk geldi. Bende artık bıktım kafes problemi yaşamaktan siparişi iptal edip kendim aradım bir tane buldum. Fotoğraf çekmesi yasal olduğu için çekemedim. 60x45 ölçülerinde olan tek bir kafes buldum. 20TL az kullanılmış dedi. Ancak emin değilim. Size sormak istedim. Ne yapayım. (İnternetten almak istemiyorum açıkçası.)

Nasıl yani, ikinci el kafes buldunuz petshopta...Fakat size fotoğrafını çektirmiyor mu?

Oyla 0
Konuyu bilmem kaçıncı kere açtım bilmiyorum. Kıssanız haklısınız. Bir süre önce internetten kafes almıştım biliyorsunuz, ürünleri karıştırıp yanlış kafes gelmişti. Bugün tekrar geldi kargocular sağolsun yamuk yuluk geldi. Bende artık bıktım kafes problemi yaşamaktan siparişi iptal edip kendim aradım bir tane buldum. Fotoğraf çekmesi yasal olduğu için çekemedim. 60x45 ölçülerinde olan tek bir kafes buldum. 20TL az kullanılmış dedi. Ancak emin değilim. Size sormak istedim. Ne yapayım. (İnternetten almak istemiyorum açıkçası.)

Şimal alta linkini bıraktığım kafesi al kafan rahat etsin ;)

Oyla 0
Oyla 0
Açıkcası aldım kargoculara artık güvenemiyorum tekrar aynı şey oldu kuzum hala aynı kafeste kaldı. Napsam bilemiyorum.
Gerekli firmaların bölgenizde satış yaptığı ya da üretim yaptığı mağaza var mı sorun. Bu kafes modeli çok kullanılan bir model mutlaka çıkacaktır. Ayrıca paketleme konusunda özen göstermelerini talep edebilirsiniz. Durumu anlatın.

Oyla 0
Açıkcası bende aynı tepkiyi verdim. Çektirmiyor. Kafesi 6 gün yuvarlama 1 hafta kullandılar dedi.
:) Çektirmez tabi... Eş dost sakın alma diyecek...

Neyse, Ümit'in attığı Akyol kardeşler olabilir, Seba kafes olabilir. Ben Sebadan alıyorum...Kendim gidip almayı yeğliyorum. Fakat netten sipariş verirsen eğer, karton kutuya sarıyorlar, zaten demonte geliyor. Telefon açıp paketleme konusunda ricanı da ekstradan belirtebilirsin...

Oyla 0
:) Çektirmez tabi... Eş dost sakın alma diyecek...

Neyse, Ümit'in attığı Akyol kardeşler olabilir, Seba kafes olabilir. Ben Sebadan alıyorum...Kendim gidip almayı yeğliyorum. Fakat netten sipariş verirsen eğer, karton kutuya sarıyorlar, zaten demonte geliyor. Telefon açıp paketleme konusunda ricanı da ekstradan belirtebilirsin...
Birde öyle yapayım fiyat konusunda sıkıntı çekmiyorum o problem olmuyor. Ancak kafes aramaktan gına geldi. Bayraklı'da da petshop yok. Olanda da kafes yok. Yola verdiğim parayla en iyi kafesi alırdım...

Oyla 0
Geri