Yulaf ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Taha Avcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Taha Avcu

Yasaklanmış Kişilik
Kuşlara sade yulaf ezmesi vermenin bir zararı varmı. İçindekiler bölümünde yulaf yazıyor sadece ama işlendiği için bir sorayım dedim. Birde sağlık tohumu haftada 1 kez mamaya karıştırıp veriyorum. 1 kezde kuş başı 1 çay kaşığı sade olarak veriyorum. Çok seviyorlar bitirip boş mamalığı yalıyorlar. Önünde 20 dk matem tutuyorlar :D 2 şer çay kaşığı versem yağlandırma ya da tüye sokma gibi bir yan etkisi var mı

Yulaf ezmesi konusunda bir fikrim yok işin aslı. Neden verilmemeli bilemiyorum ama bence verilebilir yokluktaysanız :D
Sağlık tohumları da yeterli oranda veriyormuşsun, bence arttırma ve özel bir yem olduğunun farkına varsınlar. Bu şekilde eğitime ve alıştırmaya yönlendirebilirsiniz.

Oyla 0
Yulaf ezmesi konusunda bir fikrim yok işin aslı. Neden verilmemeli bilemiyorum ama bence verilebilir yokluktaysanız :D
Sağlık tohumları da yeterli oranda veriyormuşsun, bence arttırma ve özel bir yem olduğunun farkına varsınlar. Bu şekilde eğitime ve alıştırmaya yönlendirebilirsiniz.
Hocam aldığım yulaflar nekadar az alsamda genelde bitmeden kurtlanıyor. Yulaf ezmesini ben yiyorum arada versem mi dedim de neyse vermiyim.

Oyla 0
Geri