Yumurta alamıyorum neden?

Ebrar GÖKÇE

iyikus.com Üyesi
Merhabalar yaklasık 2 aydan fazla sultan papağanlarım var ve neredeyse hergun gunde en az 4-5 kez cıftlestıklerını goruyorum yuvalıktan da cıkmıyolar ıkısıde 2 gunde bır yumurta maması da verıyorum kafeste kalamar kemıgımde var yanı olması ıcın hersey mevcut ama yumurta alamıyorum eksık yaptıgım bır sey olabılır mı acaba rahatsız da edılmıyor ve oda sıcaklıkları normal sevıyede kafeslerı ısık alıyor yanı hersey var ama yumurta yok :( neden olabılır acaba

Kuslarım bu sekılde kafesten hıc cıkmıyorlar ama yumurta da yok yumurta kontrolu de yaptım oda yok eksık yaptıgım ne olabılır

Ekli dosyalar

• 825E2983-4BA2-4D67-BD7C-7C9EA2E1A378.jpeg
    825E2983-4BA2-4D67-BD7C-7C9EA2E1A378.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 3
Oyla 0
Sizin eksik yaptığınız bir durum yok belli ki. Kuş yumurta yapmıyor ise başka sebepler aramak lazım. Bir ilaç öneriliyordu geçenlerde. İsmini hatırlayabilirsem yazacağım.

Oyla 0
Bahsettiğim ürünün adını bulamadım. Yumurtlamasına sebep olacak bir ürün değildi ama araştıracaktım. Tesadüfen rastlamıştım.
Youtube'da bu tip bir video rastladım. Oda aynı şekilde düşünüyor

Oyla 0
Evet erkek kusun dollememe durumunu dusunmustum petshopa goturdum orada çiflestiklerını soledıler erkek kus dolleme yapıyormus ama dişi kusum hazır olmayabılır beklıcez artık cok tesekkur ederım ılgınız ıcın

Oyla 0
popo tüylerini kısaltıp eczaneden evigen e alıp.Mamalarına karıştırabilirsiniz.Biraz da sıvı yağ damlatın çünkü yağda çözünen bir vitamin

Oyla 0
Merhabalar popo tuylerını kısaltma asamasını makas ıle mı yapmalıyım yoksa yolma seklınde mı bahsetmıs oldugunuz evıgenı nasıl kullanıcam tam olarak anlamadım da yumurta maması yapıorum ne kadar katmam lazım ve sıvıyagını nasıl kullanıcam yardımcı olursanız cok sevınırım

Oyla 0
Merhabalar popo tuylerını kısaltma asamasını makas ıle mı yapmalıyım yoksa yolma seklınde mı bahsetmıs oldugunuz evıgenı nasıl kullanıcam tam olarak anlamadım da yumurta maması yapıorum ne kadar katmam lazım ve sıvıyagını nasıl kullanıcam yardımcı olursanız cok sevınırım
yoladabilirsiniz ama sanki o canlarını yakabilir yakmıyo diyenler var.Makas daha iyi gibi ama kuşa zarar vermeden kesebilirseniz yoksa yolun makasla kesmkten iyidir.
EVİGEN e eczaneden temin edilcek
yaptığınız yumurta mamasına eklenecek.
Kuş başı 6 damla katabilirsiniz.
ÜZerine de çok az miktar sıvı yağ damlatılcak
Bunlar hep verdiğiniz yumurta mamasına katılcak ve karıştırılıp verilcek

Oyla 0
Kesınlıkle haberdar olucaksınız buna emın olabılırsınız yeterkı yumurta olsun torun sevım o mutlulugu yasamak ıstıyoeum ınanın cok ıstıyorum

Oyla 0
İnşallah temennilerınız ıcın tesekkur ederım sızlerıde yordum kafanızı sısırdım belkıde bana vakıt ayırdıgınız ıcın cok tesekkur ederım tekrardan hayırlı geceler hayırlı ramazanlar

Oyla 0
Geri