Yumurta belirtisi olabilir mi?

Gokkusagi76

iyikus.com Üyesi
3 yaşında bir muhabbet kuşum var.iki defa eşi oldu.fakat hiç yumurta koymadı.onun dışında üç muhabbet kuşu daha var ikisi eve yeni geldi (yavru) fakat onlara uyum sağlayamıyor hemen yoruluyor.onlar geldiğin den beri biraz durgunluk var gibi.günlük rutinini yerine getiriyor ötüyor yemini yiyor suyunu içiyor fakat eskisine göre biraz durgunluk var.ayak altları sıcacık bu kıskançlık belirtisiymis galiba.kizginlik doneminde ve arka kanadını bu aralar daha fazla aşağı doğru tutuyor.yumurta belirtisi olabilir mi?bugün birde kanadının altinda kirmizilik gördüm dün yoktu hemen mısır unu sürdüm .

Merhaba, ayak ısısı anlık aktivite sonrası ya da ateşli hastalıklarda genelde ısınır. Normal bir süreç anlayacağınız ama bazen düzenli bir sıcaklık ve farklı belirtilerde varsa hastalık durumu olarak görmek gerek. Kanat kırmızılığı tüy düşürmüş olabilir, o bölgede sık oluyor. Yumurtası var gibi bir görünümü var ancak bu şekilde doğru yorumlamak zor olur.
Dışkısı nasıl?

Merhaba, ayak ısısı anlık aktivite sonrası ya da ateşli hastalıklarda genelde ısınır. Normal bir süreç anlayacağınız ama bazen düzenli bir sıcaklık ve farklı belirtilerde varsa hastalık durumu olarak görmek gerek. Kanat kırmızılığı tüy düşürmüş olabilir, o bölgede sık oluyor. Yumurtası var gibi bir görünümü var ancak bu şekilde doğru yorumlamak zor olur.
Dışkısı nasıl?

büyük ihtimalle yumurta var ama ben net anlayamadım kuyruk başlangıcı ve makat kısmında şişkinlik varmı kontrol eder misiniz kuyrukta düşme var kanatlar düşük dışkı büyük gibi eğer kontrol ettiğinizde şişlik varsa yumurta var kanat kısmı ile ilgili hocamız bilgi vermiş zaten geçmiş olsun 🙏

Yumurta olmayabilir, biraz tüy döneminin içinde olduğundan kırgın geçiriyor olabilir. B kompleks vitamin desteği veriniz

büyük ihtimalle yumurta var ama ben net anlayamadım kuyruk başlangıcı ve makat kısmında şişkinlik varmı kontrol eder misiniz kuyrukta düşme var kanatlar düşük dışkı büyük gibi eğer kontrol ettiğinizde şişlik varsa yumurta var kanat kısmı ile ilgili hocamız bilgi vermiş zaten geçmiş olsun

büyük ihtimalle yumurta var ama ben net anlayamadım kuyruk başlangıcı ve makat kısmında şişkinlik varmı kontrol eder misiniz kuyrukta düşme var kanatlar düşük dışkı büyük gibi eğer kontrol ettiğinizde şişlik varsa yumurta var kanat kısmı ile ilgili hocamız bilgi vermiş zaten geçmiş olsun 🙏
Teşekkür ederim yarın bakacağım.

Geri