Yumurta çok küçük

İsimsiz.

iyikus.com Üyesi
Merhabalar dişi kuşum bugün ilk yumurtasını yaptı ama yumurta çok küçük bu normal mi? Şuanda fotoğraf atamıyorum zarar verir diye korkuyorum.

Çok küçük yumurta bazen gelebilir. Aynı şekilde çok büyük yumurtalarda olabilir.
Genelde boş olurlar fakat netliği olmuyor bazen.

Oyla 0
Çok küçük yumurta bazen gelebilir. Aynı şekilde çok büyük yumurtalarda olabilir.
Genelde boş olurlar fakat netliği olmuyor bazen.
Şimdi bu küçük yumurtada kesin yavru yok diyebilir miyiz? Yoksa sadece bir ihtimal mi? İlk yumurtası yavrumun ve bugün sürekli yumurtada yattı bazı kişilerden duymuştum 2 3 yumurtadan sınra yatmaya başlar. Heralde ilk yumurtada yatması iyi bişey.

Oyla 0
Görmem gerekiyor yumurtayı. Genelde dolu olmuyor boyut sorunlu yumurtalar. İlk deneyimi olduğu için muhtemelen öyle geldi. Normal olanı yumurtladığı andan itibaren yatması. Diğer durum en kötü ihtimal olarak olmasını beklediğimiz durum. Daha nadir olur. İlk yumurtaya yatıyorsa muhtemelen ilgili bir anne olacaktır

Oyla 0
Görmem gerekiyor yumurtayı. Genelde dolu olmuyor boyut sorunlu yumurtalar. İlk deneyimi olduğu için muhtemelen öyle geldi. Normal olanı yumurtladığı andan itibaren yatması. Diğer durum en kötü ihtimal olarak olmasını beklediğimiz durum. Daha nadir olur. İlk yumurtaya yatıyorsa muhtemelen ilgili bir anne olacaktır
Maalesef fotoğraf çekemiyorum korkuyorum biraz ilk kuluçkası ya tehlikeli olmayacaksa elime alıp çekeyim

Oyla 0
Hiç sorun değil. Yumurtalarını tamamlasın, rahatsız etmeyin

Oyla 0
ilk yumurta küçük bile olsa dişi kuluçkaya yattığına göre devamı gelecektir. yani yaklaşık 19 gün sonra 2. yumurtanın içinden yavrunun ötme sesini duymanız muhtemel

Oyla 0
Geri